Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Kasım '06

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Uçurtma

Uçurtma
 

Oldum olası uçurtmayı çok severim. Şöyle kocaman olacak, upuzun da kuyruğu olacak, sonra masmavi gökyüzünde salına salına dans edecek. Bütün bunları yaparken de hür olacak başka uçurtmalarla karışmayacak...

Bende onu uçurabilmek için oradan oraya koşturup duracağım. Veya elimde çokça uçan balon olacak rengârenk hepsini azad edeceğim. Gökyüzünde aynı anda birçok balon olacak.

Bir de kutu içinde köpük balonlar satılıyor hiç onları denediniz mi? Ben denedim. Rengârenk çok harika oluyor ama dikkat edin herkesin içinde balonları üflemeye kalkmayın. Görenlerin bakışlarından anladığım kadarıyla balon üfleyenler hakkında çok iyi şeyler düşünmüyorlar

Ya hiç koşup bir su birikintisinin içine zıpladınız mı? Biraz kirleniyorsunuz ama olsun kimse görmezse sorun yok. Gören olursa da sakın benden duyup yaptığınızı söylemeyin. Söyleseniz de size kimse inanmaz.

Hiç salıncakta sallandınız mı? Önce yavaş yavaş sallanıyorsun sonra hızlanıyorsunuz ve evet artık özgürsünüz. Kuşlar gibi uçuyorsunuz.

Bir alışveriş merkezinin hemen yanında park var her nedense parkta kimse olmuyor. Ne zaman alışveriş için gitsem parka uğruyor salıncakta sallanıyorum.

Sonra kenarları zincirle örülmüş, altında sallanan tahtası olan köprüden geçip zafer kazanmış kahraman edasıyla eve dönüyorum.

Eve döndüğümde buharlaşmış cam gördüğümde de hemen işe koyulup cama dört yapraklı yonca çiziyorum.62 den tavşan da var. Ama marifet 62 den tavşan yapmak değil marifet 62 den kedi çizmek.

Evet, yanlış duymadınız 62 den kedi de yapılabiliyor çokta güzel oluyor.

Ev ahalisiyle aramda geçen diyalogları burada yazmayacağım. Evinizin camına 62 den kedi resmi yapmaya karar verirseniz bizzat diyalogları sizde yaşar bizim evdeki diyaloglar hakkında da az çok bir fikir sahibi olursunuz

Ama daha önce de söylediğim gibi bunları benden duyup yaptığınızı söylemek yok!

İçinizdeki çocuğu özgür bırakın...

 
Toplam blog
: 1929
: 661
Kayıt tarihi
: 11.11.06
 
 

  Hayatı ciddiye almam, emeği çok ciddiye alırım. Dünyanın en vazgeçilmez üçlüsü; çocuklar, çiçek..