Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Eylül '11

 
Kategori
Futbol
 

UEFA Polonya ve Ukrayna'dan 11 milyon avro rüşvet mi aldı?

UEFA Polonya ve Ukrayna'dan 11 milyon avro rüşvet mi aldı?
 

Michel Platini’yi hepimiz yakından tanıyoruz.

Özellikle 3 Temmuz harekâtından(!) sonra, Federasyonumuzun girişimi ile Bay Platini Fenerbahçe’yi şikeci ilan edip, kalemi kırdı!

Bay Platini sadece kalemi kırmakla kalmayıp, linç girişimlerine hala devam ediyor!

Michel Platini’nin UEFA Başkanı olmasından bu yana, UEFA üyesi ülkelerde futbolla ilgili meydana gelen olaylara bakış açısı, hukuk kuralları içinde devam ederken, sadece bize lolo lolo yapıldı!

Ülkemiz üçün sınıf ülke konumuna sokulup, Michel Platini Müstemleke Valisi gibi davranarak, ülke futbolunu linç etmek için ülkenin federasyonunu kullandı!

Örneğin İtalya, Portekiz, İsveç, Polonya, Yunanistan gibi ülkelerde hukuk kuralları geçerli kılındı. Bizde ise bırakın hukuk kuralını, neyin ne olduğunu bilmeden Fenerbahçe linç edildi!

Müstemleke Valisi Michel Platini, ‘astığım astık, çaldığım düdük’ derken, bu güne kadar neleri görmezden gelmiş yavaş yavaş ortaya çıkıyor.

İşte gündeme bomba gibi düşen iddia:

“Polonya ve Ukrayna, Avrupa Şampiyonası’nı almak için 11 milyon Euro rüşvet verdi.”

Buna Müstemleke Valisi Michel Platini göz yummuş!

Ve bu rüşvetle ilgili şikâyetleri, delilleri 2 Yıldır görmezden geliyormuş

Bu şok iddiayı, Kıbrıs Rum Kesimi Futbol Federasyonu üyesi Spyros Marangos ortaya attı.

Spyros Marangos, Polonya ve Ukrayna’nın, 2012 Avrupa Şampiyonası’nı düzenleme hakkı için 5 UEFA yetkilisine rüşvet verdiğini belirterek, “Bunun belgelerini Platini’ye 2 yıldır sunuyorum ama o görmezden geliyor” diyor ve ekliyor:

Şahitler de var dinleyen yok!”

Spyros Marangos’un rüşvetle suçladığı UEFA yetkililerinin eski doğu bloğu ülkelerinden olduğunu, meğer herkes  biliyormuş!

Kıbrıs Rum Kesimi Futbol Federasyonu’nun avukatı Neoclis Neocleou da, “Platini isterse şahitlerle tezimizi kanıtlarız” diyor, ancak UEFA Başkanı’nın bu konudaki bir toplantıyı iptal ettiriyor.

E… Bay Platini, bu iddialara da cevap versene…

Konu Fenerbahçe olunca, mangalda kül bırakmıyorsun! Ancak, yönetimin altındaki UEFA yetkililerinin rüşvet almasını görmezden geliyorsun.

Bu ne iş?

Bu arada uzun yıllardan beri UEFA’da 1. As Başkan olarak görev yapan Şenes Erzik’e de sormak gerekiyor, sen bu rüşvet olayını biliyor muydun? Biliyorsan niye sesini çıkartmıyorsun?

Konu Fenerbahçe olunca, hiç kılını kıpırdatman, çeşitli dost sohbetlerinde Fenerbahçe’yi suçlayıcı konuşmayı biliyorsun.

 
Toplam blog
: 3842
: 3093
Kayıt tarihi
: 23.03.08
 
 

Antalya'da 1956 yılında doğdum. Emekliyim, Üniversite mezunuyum. Evliyim, bir oğlum var Mimar. Gü..