Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Ekim '17

 
Kategori
Magazin
 

Ukranyalı Güzel 2017 Fasion Güzeli Seçildi

Ukranyalı Güzel 2017 Fasion Güzeli Seçildi
 

Geçtiğimiz akşam Kıbrıs Girne Rocks Otelde düzenlenen 2017 Fasion güzellik yarışmasında gecenin sunucusu Mehmet Ali Erbil tansiyonu çıkınca sunuculuğu yarıda bıraktı… Oturduğu yerden geceyi sunmaya çalışan ünlü komedyenin rahtsızlığı artınca sunuculuğu İman Onat'a bıraktı. Mehmet Ali Erbil Vertigo hastası olduğunu Kıbrısa gelmeden İstanbul'da hastaneden çıkıp geldiğini itiraf etti.

Girne Rocks Hotel ana sponsorluğunda bu yıl 12. kez yapılan  “Miss Fashion TV 2017 Güzellik Yarışması”nı Ukraynalı güzel Roksolana Yaminska kazandı.  Önceki  gece yapılan yarışmada jüri üyesi olan ünlü modacılar Cemil İpekçi, Atıl Kutoğlu, Siren Ertan, Fevziye Çamer, Erol Albayrak, Cihan Nacar dereceye giren güzellere taç taktılar. Güzeller Girne Rocks Hotel’de geçtiğimiz hafta başında bir araya gelerek kampa girmişlerdi…

Oniki yıldır aralıksız olarak yapılan “Miss Fashion TV 2016 Güzellik Yarışması” bu yıl da  Girne Rocks Hotel ana sponsorluğunda pazar gecesi yapıldı. 27 ülkeden güzellerin katılımı ile son yedi yıldır Kıbrıs’ta yapılan ve Kıbrıs’ın uluslararası alanda büyük  tanıtım yaptığı yarışma bu yıl da büyük ilgi gördü. İntenet üzerinden canlı yayınlanan yarışma dünya çapında milyonlarca kişi tarafından izlendi. Gecenin sonundaki partiye katılanlar arasında ise ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu’da vardı.

Büyük final gecesi…

Türkiye Fashion TV’nin sahibi Enis Onat’ın ev sahipliği yaptığı yarışma için Fashion TV’nin sahibi Michel  Adam’da kalabalık ekibi ile Kıbrıs’a geldi. Fashion TV güzelleri bir süredir Girne Rocks Hotel’de oldukça yoğun geçen kamp çalışmaları arasında çeşitli aktivitelere de katıldılar. Gecenin ev sahibi olan Enis Onat “Şimdiye kadar hiçbir organizasyona bu kadar çok ünlü modacı katılmamıştı. İlk kez ülkemizin önemli modacıları bir organizasyonda bir araya geldi ve jüri üyeliği yaptı” dedi.

Yarışmanın iki birincisi var…

Jüri üyeliklerini ünlü modacılar Cemil İpekçi, Atıl Kutoğlu, Siren Ertan, Fevziye Çamer, Erol Albayrak, Cihan Nacar, İrene Erbi. Darren Vudalı, Christina Vudalı, Sergio Salerni ve Michael Adam’ın yaptıkları final gecesinde “Miss Fashion TV 2017 Güzellik Yarışması”da birinciliği 22 yaşındaki Ukraynalı güzel Roksolana Yaminska kazandı. Jüri tarafından birinci seçilen güzele tacını ünlü modacı Siren Ertan ve Fashion TV sahibi Michel Adam birlikte taktılar. Yarışmada ayrıca tüm dünyada internet üzerinden kullanılan 2 milyon oyun 250 bin tanesini alan Kazakistan’lı güzel 21 yaşındaki Assel Abdulova’da internet güzeli olarak birinci seçildi.

Yarışmada ikinciliği 23 yaşındaki Makedon güzeli Elena Angjelovska kazanırken tacını ünlü modacı Atıl Kutoğlu ve modacı İrene Erbi birlikte taktılar.

Üçüncülük tacını ise Venezuelalı 25 yaşındaki Ana Cristina Diaz Santiago kazandı ve tacını ise modacı Cihan Nacar ve İrene Erbi birlikte taktılar.

Ukraynalı 24 yaşındaki Hanna Boiko ise Rocks Hotel güzeli seçildi tacını modacı Fevziye Çamer ve Rocks Hotel genel müdürü Hüseyin Eken taktılar.

Gecede Fashion TV güzelleri podyumda ünlü modacılar Cemil İpekçi, Fevziye Çamer, Siren Ertan, Cihan Nacar’ın  koleksiyoarından oluşan defileler sundular. Fashion TV bünyesinde yer alan ve kanalın resmi sesi özelliği olan şarkıcı Ania J’da seksi kıyafeti ve seslendirdiği şarkılar ile ilgi gördü.

Mehmet Ali Erbil “Vertigo hastasıyım”

 Mehmet Ali Erbil  Vertigo hastası olduğunu sahneden söyleyen sanatçı “dengemi kaybediyorum zor aylakta duruyorum” dedi. Geceyi bir ara davetlilerin arasında oturarak sunmak zorunda kalan Erbil, daha sonra tansiyonunun yükselmesiyle geceyi yarıda bırakmak zorunda kaldı.

 

 

 

 
Toplam blog
: 598
: 166
Kayıt tarihi
: 28.02.16
 
 

1991 yılında Show Haber'de stajyer muhabir olarak başladım. Daha sonra, İlker Yasin yönetimindeki..