Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Mart '14

 
Kategori
İlişkiler
 

Ukraynalı kadınlardan etkileyici boykot: Rus erkekleriyle seks yok!

Ukraynalı kadınlardan etkileyici boykot: Rus erkekleriyle seks yok!
 

Rus erkekleriyle mücadele etmenin en etkili yolunu bulan Ukraynalı kadınları tebrik ederim!


A.B.D. ve Avrupa ülkeleri, Kırım emrivakisi yüzünden Rusya'ya ekonomik amborgo uygulamaya hazırlanırken; bu konuda en etkili mücadele yolunu, Ukraynalı kadınlar buldu. Buldukları çözüm şu: Kırım işgali bitene kadar, Rus erkekleriyle seks yapmayacaklar!

Hürriyet'te okuduğum habere göre, Ukrayna'da tanınmış bir grup kadın gazeteciyle sanatçı; Rusya'nın Kırım ilhakını protesto etmek için pratik bir çözüm geliştirmiş: Rusların Kırım işgali sürdüğü sürece, Ukraynalı kadınlar, Rus erkekleriyle sevişmeyecekler!

Kampanya öncülerinden İrina Rubis, " Ruslarla herkes kendi alanında mücadele etmeli " diyor. Protestolarına destek bulmak için hazırladıkları vajinaya benzetilen görsellerle süslenmiş tişörtler, kapış kapış gidiyormuş. Facebook'ta açtıkları sayfaya, şimdiden 2.000'den fazla kadın üye olmuş.

Bu, bence de çok etkili bir yöntem!

Kim ne derse desin, bir adamı yola getirmenin en kestirme yolu, arpasını kesmektir! Hele de bunu yapanlar Ukrayna'lı kadınlar olunca, sonuç almaları kaçınılmaz! Dünyanın en ateşli kadınları oldukları iddia edilenler; kesinlikle sonuç alacaktır. Yaptıkları boykotu, sonuna kadar destekliyorum!

Koca bir dünyanın binbir yolu deneyerek yapamayacağı şeyi, kadınların kararlılığı tez elden başaracaktır.

Dünya Tarihi'nin birçok savaşına kadınlar sebep olduğu gibi, sayısız savaş da kadınlar sayesinde son bulmuştur. Dileyen, tarihten bunun birçok örneğini bulabilir.

İşin şakası bi yana, erkeklerin içgüdüsel saldırganlığını, ancak kadınların sağduyusu, erkekleri terbiye etme yöntemleri adam edebilir. Bazen arpasını keserek, bazen de anaçlığından ve şefkatinden faydalanarak. Şehvetli ve şefkatli kadınların, biz erkeklere yaptıramayacağı hiçbir şey yoktur şu hayatta...

Yalnız... Hemen söylemeliyim ki, durduk yerde hiçbir kadın arpamı kesmeye kalkmasın! Olacaklardan ben sorumlu olmam sonra!

Ne demişler? Hocanın dediğini tut, gittiği yola gitme! Aynen öyle! Aynen öyle!

Not: Yazıda kullanılan görsel internetten alınmıştır.

 
Toplam blog
: 1349
: 1777
Kayıt tarihi
: 30.01.11
 
 

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler veTanıtım, A.Ö.F. Adalet Yüksek Meslek ..