Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Finansal veri yayını yapan bir şirketi satış yöneticisiyim. Ülke sorunları hakkında düşünen, ancak çok aktif bir şekilde birşeyler yapamamaktan da rahatsız olan biriyim.

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Borsa'da yabancı payı

3 gündür yorum yazıyorsunuz ama, konu hakkındaki bilginizi yansıtmayı başardığınızı düşünüyorum. Piyasada yüzlerce bulunan ve aslında hiçbiri bir şey demeyen borsa yorumlarının yanında, söyleyecek sözü olan düzgün bir tarzınız var. Özellikle, yorumlanacak birşey yok şeklindeki bakış açınız çok başarılı. Lütfen yorumlarınızda piyasaların yanında, zaman zaman ekonominin geneli hakkındaki görüşlerinizi de yazarsanız, bilginizden daha fazla istifade etme şansımız olabilir. Emeğinize sağlık.

24 Aralık 2008 20:45
Götürdü mü, verdik mi? ...

Vermek istedikleri mesajı, gerçekleri saklayarak vermek, Türk basınının adeti oldu son dönemlerde. Hele birilerine çamur atmaya yarayacaksa, çok daha fazla tercih edilir durumda. Bzen hedef göstermek için, bazen sadece karalamak için. Ama genelde belli bir grup basın organının tercihi olurdu, bu seferki daha bir genele ulaşmayı hedeflemiş gibi. Saygılarımla, Fuat AKMAN

04 Kasım 2007 19:18
 
Toplam blog
: 4
: 195
Kayıt tarihi
: 03.11.07