Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Temmuz '16

 
Kategori
Siyaset
 

Ülkece ve milletçe ağır bir imtihandan geçiyoruz...

Ülkece ve milletçe ağır bir imtihandan geçiyoruz...
 

Ülkece ve Milletçe ağır bir imtihandan geçiyoruz...


Ülkece ve Milletçe ağır bir imtihandan geçiyoruz...

Bir tarafta hiç bir değer yargısı olmayan adını ne koyduklarını bilemediğim ancak yöntem ve teknikleri ile Dünyanın en aşağılık Terör eylemlerini gerçekleştiren iç ve dış bağlantılı Terör örgütleri, diğer bir tarafta durumdan vazife çıkarmaya çalışan siyasi partiler ve yandaşları.

Bu bahsettiğim Siyasi grup ve temsilcilerinin ilk yaptığı şey özellikle Terör olaylarını sıcağı sıcağına kınamak, akabinde mevcut iktidara bu konu üzerinden yüklenebildiği kadar yüklenerek itibarsızlaştırmaya çalışıp böylece siyasi bir rant sağlamak.

Doğrudur mevcut Hükumet yürüttüğü temsil görevi ve yüklendiği misyonu gereği birinci derecede olanların sorumluluğunu taşımak ve üstlenmek zorundadır buna amenna.

Ancak söz konusu Terör olunca bu bahse konu parti ve temsilcilerinin bu süreçte durumdan vazife çıkarmak yerine önceliklerinin özellikle Terör konusunda koşulsuz şartsız mevcut Hükumete destek vermeleri,varsa alternatif yollar ve yöntemler sunmaları, davranışca daha anlamlı ve bütünleştirici olup bizleri Ülkece ve Milletçe daha güçlü kılmaz mı sizce de!!!

Gözardı edilmemesi gereken diğer bir husus ise Dünyada ki en güçlü devletlerin bile yeri geldiğin de baş edemediği kendilerine veya halklarına yapılan saldırıları bu süreçte önleyemediği gerçeğidir. Küresel bir tehdide dönüşen Terör belasının tek muhatabı artık ne Ülkemiz ne de Mevcut iktidardır.

Hal böyle iken Terör denen illet bitmeden iktidara gelecek hangi parti bu ülkeyi şimdikinden daha farklı yönetebilir ki? Bence vakit birlik ve beraberlik vakti. Vakit acıları paylaşıp azaltma vakti. Vakit her biri bir birinden aziz olan Ülkemiz evlatlarının canlarının yanmaması için bir olup diri olma vakti.Vakit her zamankinden fazla tüm dünyevi hırs ve görüşlerden arınarak bir birimize sıkı sıkıya sarılıp kenetlenme vaktidir.

Bu da unutulmamalıdır ki parçalanan, dağılan, itibarsizlaşan güçsüzleşen bir Türkiye de her hangi bir siyasi gurup ve görüşe hayat hakkı taninacagini düşünenler bence hata yapıyorlardir. Kol kırılır yen içinde kalır misali önceliğimiz her şart ve koşulda Ülkemiz ve menfaat ve çıkarları olmalıdır zira başka bir Türkiye yok...

Ayrıca her fırsatta Ülkemizi, bizi bölüp parçalamaya çalışan Avrupa ülkelerine şikayet eden Partiler ve yandaşları iğneyi kendilerine cuvaldizi başkalarına batırır misali Ülkemizin selameti ve bekası için özellikle Rusya ve Israil ile ilgili alınan ve yürürlüğe giren stratejik kararları en son eleştirecek kişilerdir çünkü eleştiri yapabilmeleri için önce kendilerinin dört dörtlük olması gerekmektedir. Hem bu kadar yaygara koptuğuna göre bu antlasmalarin birilerinin tekerine çomak soktuğu aşikardır. Muhalefet teki Parti ve yandaşlarına tavsiyem bu tür boş beleş işlerle ugrasacaklarina her fırsatta inek, koyun, aptal vs hakaretlerle oyunu alamadıkları Millette kendilerini ıfade edecek yönetim ve teknikler gelistirmeleridir.

Yoksa adama sorarlar her fırsatta yüzde ellisi aptal diye nitendirdiginiz halkın oyunu alamiyorsaniz size de aptal oğlu aptal demezler mi...

 
Toplam blog
: 5
: 69
Kayıt tarihi
: 18.12.15
 
 

24.04.1975 Van-Merkez doğdum. İlk,Orta ve Lise öğrenimini Van da tamamladıktan sonra Lisans Eğiti..