Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Temmuz '09

 
Kategori
Siyaset
 

Ülkemizde gizli kalan toplumsal baskı

Ülkemizde gizli kalan toplumsal baskı
 

Yabancı güçler her zaman biz Türk milleti üzerinde toplumsal baskı kurmayı başarmıştır. Bunu; genel olarak yayın kuruluşları vasıtası ile insanlara hoş gelen bir biçimde ruhuna aşılamış, gerekse Türkiye Cumhuriyeti Devleti içerisinde belli yetkilere sahip kişileri kendi saflarına çekerek sokak provakasyonları ya da mitingler ile sağlamıştır. Milletimizin temel unsurları olan dil, din, ırk ve Atatürkçülük kimi zaman fetvalar ile kimi zaman laiklik tehlikede uyarıları ve kimi zaman da Türk-kürt karşıtlığı çıkararak herzaman gençlik 1980'li dönemlerdeki gibi sokakta çatışmaya sürüklenmektedir. Bütün baskılara rağmen Bilinçli Türk gençliği bu oyuna gelmemiştir. İşte 15 şehidimizi verdiğimiz bu dönemde millet olarak devletimizin harekete geçmesini sağlamalıyız. Şu iyi bilinmelidir ki devletimiz milleti arkasında hissetmemektedir şu anda. Bu nedenledir ki harekete geçememektedir.

Biz bunu nasıl mı yaparız? Tabiki sokağa dökülerek birbirimizi kırarak değil. Bozguncuların, hortumu kesmeyi vaad edip kanalizasyon açanların, eroin kaçakçılarını arasında barındıranların, dini kullanıp dinimizi tehlike unsuru olarak zihinlere kazıyanların, laikliği kullanıp ülkede kaos yaratmak isteyenlerin, hukuk ile dalga geçenlerin, trilyonları kaybedenlerin ve belli bir ideolojisi olmayan sırf köklü partilerin taraftarlarını bölmek için kurulan safsata partilerin önleri kesilerek devletimize arkasında olduğumuzu hissettirmeliyiz. Kesinlikle ve kesinlikle yeni partilere oy vermeden bunu yapabiliriz. Kim satarsa kendini O; parti kuruyor. Biz dünyaya hükmetmiş Osmanlı torunu biz Türk Milleti oyunlara gelmeyelim ve üzerimize düşeni yapalım. Doğmamış bebelerimizin rızkını şimdiden bize yedirenlere kanmayalım. Lider ülke Türkiye için yerel seçimlerde hadlerini bildirelim.

Not: Türkiye de olan biten herşey hesaplıdır. İşsizliğin artması sokaklarda kavgaların artması, insanların adeta hayvanlaşarak anne-baba-evlat cinayetlerinin artması bunlarında bir hesabı var. Bilinmelidir ki bu hesabın altında Türk gençliği savaşa hazırlanmaktadır. Dünya savaşa hazırlanırken Türkiye de biz Türk gençlerini devşirme yolu ile savaşa hazırlamaktadır.bu da bir oyundur. Bu oyuna da gelmemeliyiz. Savaşmamak için başarmalı, üretmeli ve çok çalışmalıyız ki bu topraklara sahip olabilelim. Savaşmaya gerek kalmasın. Hayattan beklentisi olmayan gün bulup gün yiyen, okumayan cahil gençlik sınıfında olmamalıyız. Harcanan; her zaman bu özellikteki insanlar olacağını unutmayalım kendi ülkemizde başarılı türk kardeşlerimizin uşaklığını yapmamak için bizde başarmalıyız. Devletimizi savaşa hazırlanmak zorunda bırakmamak için kaos yaratmak yerine bişeyleri tehlikede diyerek karşıt görüşler çıkarmak yerine devletimize sahip çıkıp başarılı birer birey olarak arkasında olduğumuzu hissettirmeliyiz. Bilinmelidir ki devlet arkasında göremediği gençliği harcamak zorundadır. Zorundadır ki devletimiz ayakta durabilsin. Ne kendimizi harcatalım ne de devletimizi yalnız bırakmayalım

MEHMET YAVUZ

 
Toplam blog
: 7
: 577
Kayıt tarihi
: 21.07.09
 
 

Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde doğdum. İlk, orta ve lise eğitimimi Kırıkhan'da tamamlayıp üniversite..