Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Haziran '18

 
Kategori
Siyaset
 

Ülkenin Hali Nolur Bilmiyorum, Yapılacak Bir Şey Yok, Umudumuzu AKP’lilerin Değişmesine Bağladık

Ülkenin Hali Nolur Bilmiyorum, Yapılacak Bir Şey Yok, Umudumuzu AKP’lilerin Değişmesine Bağladık
 

Bu bir teslimiyet yazısı değil elinden bir şey gelmeyince teslim olmuş gibi yaparsın.

Muhalefet dedi ki bizim onurumuz var konuşamayız onur filam takmıyorsun durumumuzu sen anlat.

Benlik bir şey yok aslında bana ne CHP’den şundan bundan; ama tuhaf bende de yenilmiş psikolojisi var, düşüncelerim kaybetti belki ondan.

Ak Partiye kazandıran Tanrıya bir süre dua etmeyeceğim! Ve alt sokaktaki AKP’li hacıya selam vermeyeceğim! Kazanmamaları gereken bir seçimi kazandılar bunu hazmedemem!

Karışık duygular içindeyim, CHP’ye şuna buna üzülmüyorum onlar yenilmeye alışık nasılsa da şu şiir seven entellerin boynu bükük halleri öldürüyor beni!

Defalarca yazdık Ak Parti kazanmadı sayıları çok, az geldiniz; sıra size de gelecek, şimdi siz saray kapılarında bekliyorsunuz ya bir gün onlar da bekleyecekler. Bu daha bir şey mi ekonomik krizde de kazanacaklar, kazanma gerekçeleri farklı çünkü Reisleri dünyaya meydan okudu!

Ak Parti kazansın muhalefet kaybetsin napalım da ülkemizle ilgili duyduğumuz endişeler ortadan kalksa. Hani onlar beka sorunu diye desteklediler ya bu sefer de bizim için beka sorunu oldu.

AKP’nin sürekli seçim kazanması yüzünden kim bilir kaç kişi Bakırköylük olmuştur!

İnsanlar değişiyor görüyoruz bunu, AKP’liler de insan yani değişecekler; geri gidecek halleri bize doğru gelecekler, sayımız artacak ve bu sefer biz tıpkı onlar gibi başarısız da olsak seçim kazanacağız!

 

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..