Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Ekim '07

 
Kategori
Siyaset
 

Ülkeyi kaosa sürükleyenler!

Merhaba sevgili dostlar yeni bir paylaşımla gene birlikteyiz.

Biliyorsunuz ülkemizde kaos tan nemalanan bazı çevreler vardır, bunların hayatlarını bu sisteme uyarlamış gibi kaos ortamı olmadan siyaset yapamaz, para kazanamaz, sosyal yaşama entegre olamaz dünyaya ayak uyduramaz durumda olan çevrelerdir.

Dikkattinizi Beytüşşebap'taki olaya çekmek istiyorum bakın 12 vatandaş öldürüldü bunun PKK tarafından yapıldığını idda edenler var resmi ağızların söylediği bu peki PKK ne diyor oda bu saldırıyı kınıyor ve bunun barışçıl çözüm önerilerine vurulmuş bir darbe olduğunu iddia ediyor.

Eeee... Ne oldu şimdi kim var bu olayın ardında kim bizi uyutmaya çalışıyor bu senoryoların arkasında hangi güçler var bu ülkede akan kardeş kanı ne zaman durdurulacak kim gce başını yastığa koyduğunda bunları düşünüyor acaba?

Bütün bunlar Kürt sorununun tartışıldığı Diyarbakır konferansı sırasında oluyor. DTP nin mecliste istenmediğini bazı çevrelerce sindirilemediğini çeşitli zamanlarda bazı ağızlardan duyuyoruz, bu partiye tepkilerin yoğunlaştığı tam anlamıyla siyasi linç girişiminin uygulandığı bir zamana denk gelen bu saldırı kontrgerilla olaylarına yabancı olmayan biz bölge halkını tekrar savaş şahinlerinin yeniden işbaşında olduğu konusun da endişelendiriyor.

Aslında düşünüyorum da acaba kürt sorunu çözülürse bundan nemalanan çevreler ne yapacak nasıl bir malzeme bulacaklar insanları çatıştırmak için hangi projeleri devreye sokacaklar.

Bırakın artık lütfen düşün bu ülkenein yakasından, rahat bırakın farklılıklarımızla bir arada yaşayalım. Kardeşte kavgasız bir ülkede hoşgörüyle sevgiyle kenetlenmemiz için çekilin aradan, kin ve nefret tohumlarını ekmeyin artık bebekten katil yaratma projelerinden vazgeçin insan olmayı toplumsallaşmayı aşılayın sizinde çocuklarınız var onlara yaşanılabilir bir dünya bırakma gayreti içinde olun.

Buradan birde ordunun en tepesinde bulunan lara seslenmek istiyorum neden görevi bıraktıktan sonra başkalarına çözüm önerilerinde bulunuyorsunuz neden sizde kapsamlı bir raporla bu işin askeri mantıkla çözülemeyeceğini söylemiyorsunuz emekli olduktan sonra sorumluluğu başkası alsın demek bize kaybettirmiyormu?

Umarım en doğru çözüm en kısa zamanda anlaşılır ve yarınlar daha umut dolu ve güvenli olur.

 
Toplam blog
: 15
: 536
Kayıt tarihi
: 27.09.07
 
 

1975 Muş doğumluyum. Lise mezunu anadolu üniversitesi iktisat fak maliye bölümü öğrencisiyim. İnşaat..