Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Mayıs '15

 
Kategori
Sağlıklı Yaşam
 

Ülseratif kolit bitkisel tedavisi

Ülseratif kolit bitkisel tedavisi
 

ülseratif kolit


Ülseratif kolit ve crohn hastalığı sanırım birçok kişinin adını bile duymadığı hastalıklardandır. Kısaca kalın barsağın iç yüzeyini kaplayan mukozanın iltihaplanması ve yaralanması olayıdır.

Deride sürekli yaralara ve kanamalara yol açtığından sıkıntılı bir durumdur. Bağırsağın tutulumu konusunda hastadan hastaya değişmekle beraber, bazılarında bağırsağın bir bölümü bazılarında kalın bağırsağın tümü tutulmuştur. Ancak hemen hemen hepsinde rektum iltihaplıdır.

Belirtileri ;

Hastalar çoğunlukla ishaldir ve bu bazen gizli bazen açık şekilde kanamalıdır. Makattan gelen dışkı sümüksü sarı renklidir. Ülseratif kolit ve crohn hastalarının çoğunda belirgin halsizlik, yorgunluk, iştah ve kilo kaybı görülmektedir.

Ülseratif kolit bitkisel tedavi ;

Bu hastalık maalesef modern tıbba göre sürekli ve kronik bir hastalıktır. Remisyon (baskılanma)dönemi dışında nöbetler halinde olan ataklarda hastalar çok yorgun düşer. 

Peki ülseratif kolit bitkisel tedavisi var mı ve gerçekten alternatif tıp bu konuda ne durumda acaba ? alternatif olarak ülseratif kolit ve crohn hastalığının çaresi artık var. Her on hastadan 6 ' sı iki üç kürlük tedavilerle tedavi olabiliyor. Bu konudaki çalışmaları http://kolitnedir.blogspot.com.tr adresinden takip edebilirsiniz.

Kalın sağlıcakla....

 

 
Toplam blog
: 4
: 11505
Kayıt tarihi
: 14.01.11
 
 

Üniversite mezunuyum, insanları, hayatı, olayları gözlemleyip analiz etmek hobimdir. Şiir en büyü..