Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Şubat '21

 
Kategori
Futbol
 

ULTRA GÜÇ NWAKAME TRABZONSPOR

 
 

       Trabzonspor, Süper kupa da Başakşehir galibiyetinden sonra ligde de Beşiktaş’ı da yenerek zirve yarışına da adımını atmış oldu.

       Maçın ilk dakikalarında Beşiktaş’ı sahasında bekleyip Ekuban ve Nwakame gibi hızlı oyuncuları ile kontra ataklarla gol arayan  Trabzonspor, Baker’ın kaçırdığı net gol pozisyonu ile  bir anda Beşiktaş’ı da oyuna soktu.Beşiktaş ilk net pozisyonunda golü buldu. 

        Nwakeme yine bu maçta da Trabzonspor için ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu tescillendirdi. Ultra güç Nwakame’nin sürüklediği pozisyon Beşiktaş’ın kendi kalesine attığı gol ile sonuçlanınca Trabzonpor, devre arasına 1-1 ‘in  morali ile girdi.  

        Trabzonspor, ikinci yarıya adeta yenilenmiş şekilde çıktı. Oyun disiplininden bir an olsun ayrılmayan Trabzonspor yine Nwakame’nin yoktan var ettiği pozisyonla galibiyet golünü buldu. 

        Maçın geneline baktığımızda maça Trabzonspor doğru taktikle sahaya çıktı. Beşiktaş’ın 10 kişi kalması da rakibinin direncinin kırılmasına yol açtı. Maçın son anlarına daha rahat giren Trabzonspor yine de az kalsın Uğurcan’ın kurtardığı yakın mesafe şutu ile beraberliğe razı olacaktı. 

         Trabzonspor da oyucuların mücadelesi, azmi, yardımlaşması üst düzeyde idi. Sahaya maça galip geleceklerine inanmış olarak çıkan bir  takım vardı. Trabzonspor bu performansını, yeni transferleri ile beraber  daha da pekiştirebilirse hiç şüphesiz zirve yarışına ortak olacaktır.

 
Toplam blog
: 12
: 66
Kayıt tarihi
: 11.01.21
 
 

Avukat Melih Saatçı,1977 Sinop doğumludur. 1996 yılında girmiş olduğu İstanbul Üniversitesi Huk..