Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Nisan '10

 
Kategori
Futbol
 

ultrAslan yazı dizisi 2 (Arda TURA )

ultrAslan yazı dizisi 2 (Arda TURA )
 

Büyük KAPTAN


Gelelim Pazar akşamı oynanan ve gündemden düşmeyen protestoya. Kimisi haklı buluyor , kimisi abartılı oldu diyor kimisi de gereksizdi diyor. Peki aslında protesto neden yapıldı. Alınan mağlubiyetleri mi ? Kesinlikle hayır. İsterseniz Pazar akşamına protestoya gidelim.

Galatasaray - Diyarbakır

Stada ilk girdiğimizde görülmemiş duyulmamış bir olayla karşılaştık. ASY'deki bütün pankartlar ters asılmış. Herkesin morali bozuk. Ama Diyarbakır taraftarıyla çok güzel diyologlar var aramızda. Daha sonra bu olayları da kaleme alacağım.

TEPKİ RUHSUZLUĞA

Birden Kapalı ve Eski açıkta Tribün jargonuyla yeni beste sesleri yükseliyordu. Taraftarlar yeni besteyi anlamaya çalışıyordu. Neydi peki o beste ?

Kimisi Gece alemlerimde, Kimisi sinema peşinde, Galatasaray RUHU yok hiçbirinde, düşmüşler paranın peşine.

Söyleyin çok mu sey istedik? Formanın hakkını ver dedik. Biz yeri geldi 14 sene bekledik. Sizin gibi Ruhsuz görmedik.

Mantıklı düşününce beste çok güzel. Ne hikmetse yine hedefte ultrAslan var. Neymiş efendim sen nasıl ardaya tepki gösterirsin. Tövbe Haaşa Arda Peygamber mi ?

Arda Turan Galatasarayın bir evladıdır. Her zaman da Galatasaraylılığını gerile gerile yerine getirmiştir. Elinden geldiği kadar da mücade etmiştir. Fakat son zamanlarda performansı çok düşmüştür. Düşmesinin sebebi özel hatatı. Evet özel hayat kimseyi ilgilendirmez. Ama performansını etkiliyor ise ilgilendirir. Türk Futbol Tarihinin en pahalı kadrosu kuruldu ve kaptanı Arda.Büyük bir yükumluluk var üzerinde. Ama layıkıyle yerine getiremiyor son zamanlarda.

Takım Protesto edilirken Arda da protesto edildi. Yeri geldi Yuhalandı. Arda tepki gösteriyor. Beni nasıl yuhalarlar diye.

Peki iki sene evvel bu taraftar yine sana gündemde ilişkilerin olduğu donemde sahip çıkmamış mıydı. O zaman beste yapılmadı Arda'cım sana. Hatırlayalım neydi o beste

En güzel hatun yakışır sana
Bu sözümüz Arda Turan’a
Ne ona buna ne de bir başkasına
Paris Hilton yakışır sana

Ama arada bir fark vardı. O zamanki Arda şimdiki Ardadan 1000 kat daha iyiydi.

Peki Ahmet Çakar Ardaya Köpek dediğinde ultrAslan'ı eleştirenlerden hangisi Ahmet Çakara tepki gösterdi. ultrAslan Ahmet Çakara en güzel cevabı hem beste olarak ''Senden büyük Köpek mi var'' hem de pankart olarak ''sanmasınlar seni yanlız biz burARDAyız'' vermiştir.

Her zaman olduğu gibi destek esirgenmemiştir.

Bakın Arma sevdalısı dostlar ;

Arda ne zamandır oynuyor. Yetenekli bir oyuncu. Ama kendini medyanın da şişirmesiyle ''oldum'' olarak görüyor. Yeteneğinin üstüne koymuyor. Biliyoruz ki Arda daha iyisini yapabilir. Arda'nın kendini düzeltmesi ilk olarak kendi için çok iyi olacaktır. Sonra Galatasaray'ımız için.

Arda'nın küsmeye hakkı yok.

Arda Galatasaray kaptanıdır. Büyük düşünmek zorundadır. İlk golden sonra tribünlere giden Milan barosu alıp yedek kulubesine götürmenin alemi nedir? Neden insanları tahrik ediyordun? Vermek istediğin mesaj nedir ARDA'cım. Biz beraberiz Kenetlendik mesajı mı? Madem kenetlendin elin sivasında Teknik Direktörümüz tartaklanırken bir çapulcu tarafından neden kenetlenmiş değildiniz. LUCAS NEİL hırsıyla oynarken onun üzerine yürürken rakipler kenetlenmediniz. 30 Hafta boyunca neden kenetlenmediniz. Kenetlenmek Protestodan sonra mı aklınıza geldi. Bakın Tugay Kerimoğlu'na zamanında çok daha ağır protesto yapıldığında Tugay maçtan sonra yaptığı açıklmada Taraftar her zaman haklıdır diyor. Bir sonraki maç Taraftarın yanına gidiyor. Ama Arda efendi küsüyor. Yahu sen Galatasara Kaptanısın. Osman Tanburacı'nın dediği gibi ''Taraftar Raconu Kesmiştir'' Olay bitmiştir.

Bakın maçtan sonra Sabri ne diyor? Taraftar haklı..

Rijkaard ne diyor? Taraftar haklı. Bu protestodan ders çıkarmalıyız.

Adnan Polat ne diyor? Mesaj alınmıştır.

Eee o halde neden haala ultrAslan karalanmak isteniyor. Napsaydı ultrAslan başka taraftarlar gibi baskana mı sövseydi. Futbolcu mu dövseydi? Sapla samanı karıstırmadan Adam gibi protesto yapmıştır.

Herkes gider biz kalırız BİZ GALATASARYLIYIZ!.

Sonuç olarak ;

Büyük KAPTAN Arda TURAN

 
Toplam blog
: 7
: 1051
Kayıt tarihi
: 13.04.10
 
 

27 Yaşındayım. Yüksek Okul mezunuyum. Uluslararası Lojistik firmasında çalışmaktayım. Hayatı çok ..