Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Kasım '16

 
Kategori
TV Programları
 

Umuda Kelepçe Vurulmaz'a ilk bölümden reyting şoku!

Umuda Kelepçe Vurulmaz'a ilk bölümden reyting şoku!
 

Bu aralar o kadar çok dizi başlıyor ki, hangisinin ne zaman ve nerede yayınlanacağını takip etmekte zorluklar yaşıyoruz. Bu zorluk yüzünden birçok yapım yayın saatleri, günleri hatta kanalları bile karışıklık gösterebiliyor. Bu kargaşa içerisinde fazla reklam yapmadan, aniden yayına başlayan yapımların durumları da bu karışıklığa benzer özellikler gösteriyor. Yani reyting açısından etkisiz ve hatta başarısız diyebileceğimiz sonuçlar alabiliyorlar.

Bahsi geçen örneğe uygun sonuçlar alan bir yapım dün gece FOX ekranlarında başladı. Başrollerinde Mert Yazıcıoğlu, Melisa Şenolsun, Özge Özder, Begüm Birgören ve Burak Dakak gibi isimlerin olduğu Umuda Kelepçe Vurulmaz isimli dizi dün gece itibariyle görücüye çıktı. Ağır olarak nitelendirebileceğimiz bir konuya ve hikaye konusunda hızlı geçişlerin söz konusu olduğu bir izlenime sahip olan dizinin ilk bölümü geçer not aldı. Aldı almasına da sabah saatlerinde yayınlanan reyting sonuçlarında bu geçer not alma durumununun reyting açısından geçerli olmadığı ortaya çıktı.

Dizinin ilk bölümü TOTAL grubunda 3.48 reyting ile 9., AB grubunda 2.31 reyting ile 16. ve ABC grubunda 2.93 reyting ile 11.olabildi. Yeni başlayan bir dizinin merak uyandırması ve yüksek reytingli bir başlangıç yapması beklenirken bu tarz sonuçlar almak elbette can sıkıcı bir durum.

Vatanım Sensin, Yeter, Cesur Yürek, TV8'in yerli film kuşağı, Cesur ve Güzel(10 Kasım'dan itibaren) gibi rakiplere karşı mücadele verecek olan Umuda Kelepçe Vurulmaz'ın ikinci bölümünden itibaren bir yükseliş yaratması zorunlu hale geldi. Çünkü dizi FOX'un, ATV'nin ve Show'un haberlerinden hatta Müge Anlı'dan bile daha az izlenmiş. Varın siz düşünün durumu.

Diziye şimdiden bol şans ve reyting diliyorum. Umuda kelepçe vurulmaz belki ama FOX her an tokadı vurabilir. Ona göre.

ANIL KOLDAŞ

NOT: Milliyet Blog sayfası içerisinde yazdığım tüm yazılar birebir alınarak ve üstüne saçma başlıklar koyarak başka sitelerde ASLA yayınlanamaz. Aksi takdirde yasal işlem ile karşı karşıya kalmanız muhtemel olacaktır.

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..