Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Temmuz '18

 
Kategori
Siyaset
 

Umudumuzu Yitirmemeliyiz

İkide bir “Sürüyü kurt bastı, hayvanlar telef oldu” yalanı ile kandırdığı köylülerin telaş, korku ve üzüntüleri karşısında kahkahalarla gülen,

Bir gün sürüyü gerçekten de kurt basınca bu felaketi kimseye anlatamayan inandırıcılığını yitirmiş “Yalancı Çobanın” hikayesini bilirsiniz.

Y-CHP’nin ve İnce’nin; Tayyip Erdoğan’a karşı Seçim kampanyasında;

"Eyy Tayyip",

“Şu köprüden şu fiata, şu köprüden şu fiata geçiyoruz”,

"Ben öğretmenim" vs.. lafları ile

Tek tük te olsa doğru yapılan işleri (Vatan Savaşı, PKK ve Fetö ile mücadele) görmezden gelmesi, sahip çıkmaması nedeniyle, yapılan sayısız yanlışa karşı "muhalefet yapıyor!" inandırıcılığını yitirmiştir milletin gözünde.

Muhalefet yapmayı "Orta Oyununa" çevirmesi, Tayyip Erdoğan Başkanlığının getirebileceği olası her türlü baskı ve antidemokratik uygulamalara karşı mücadelesini! ve yanına alması gereken halk desteğini zora sokmuştur.

Tayyip Erdoğan’ların elini rahatlatmıştır bu Yalancı Çoban durumu.

Y-CHP için büyük handikap olan bu "Yalancı Çobanlık" umarım Tayyip Erdoğan'lar için büyük avantaj ve şımarma vesilesi olmaz.

Olursa??..

Türkiye sahipsiz değildir..

Vatan Partisi, Ulusal Kanal ve Aydınlık  var ve bu kaleler Tayyip Erdoğan'ların, olası şımarıklık ve her türlü baskısına karşı doğru ve sonuç alıcı muhalefetin en önemli mevzileri olacaktır.

Cevdet Yıldıztekin..

 
Toplam blog
: 243
: 760
Kayıt tarihi
: 26.03.07
 
 

1957 Kars doğumluyum. Emekliyim. Gazi Üniversitesi İİBF İşletme bölümü ön lisans mezunuyum. Yazı ..