Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Eylül '10

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Umut Çiçekleri Okulda

Umut Çiçekleri Okulda
 

24 Ağustos 1999 günlerden Salı

Marmara depreminden 7 gün sonra...

Enkazın altından 2 kişi sağ çıkartıldı. Bunlardan birisi 155 saat sonra Yalova/Çınarcık’ta kurtarıldı. Kurtarılan erkek çocuk 5 kilo kaybetmiş, susuzluktan dili kurumuştu. Ailesiyle 6 katlı bir binanın giriş katında oturuyorlardı. Babası ve 3 ablası depremde öldü.

O çocuk, yani İsmail Çimen bugün nerede, ne yapıyor dersiniz? İsmail gibi depremin yıkıntıları arasında doğan pek çok çocuğumuz bugün ne yapıyor? Nerede, hangi imkanlarla yaşıyorlar, okula gidiyorlar mı? Bir ihtiyaçları var mı? Deprem yaralarını ne kadar sarabildiler?

DEPREM ÇİÇEKLERİ UMUDA AÇSIN!

1 Milyon Kalem’de yeni bir kampanya daha başlıyor. Bir milyonkalem olararak, Yeşilovacık, Dursunbey, Tokat, Ulupamir, Adıyaman derken bu sonbaharda Yalova/Çınarcık’taki çocuklarımızın tuttuğu kalem, yazdığı defter olmak için hazırlanıyoruz.

Onlar bizden okul çantası istiyorlar. Çizgili ve kareli defterler. Kırmızı ve kurşun kalem. Kalemkutusu. Düş dünyalarını resimlemek için renk renk boyalar istiyorlar. Bu sese kulak verin, bir milyonkalem kampanyasına siz de destekte bulunun. Bloglarınızda banner ve kampanya linklerimizi vererek, etrafınızı haberdar ederek bizlere yardımcı olabilirsiniz.

Hediyeleriniz için;

Çınarcık İlköğretim Okulu

Halit Kılıç (Okul Müdür yardımcısı)

Hasan Baba Yolu Çınarcık/Yalova

Nakdi yardım için;

Yalova/Çınarcık Ziraat Bankası

Çınarcık İlköğretim Okulu

Okul Aile Birliği Hesabı

560-9858-5002

Gönderilerinizi takip edebilmemiz için lütfen birmilyonkalem@gmail.com adresine e-posta ile bilgi veriniz. Ve lütfen gönderilerinizin üzerine “Birmilyonkalem Umut Çiçekleri Okulda” Kampanyası notunu eklemeyi unutmayınız.

Çocuk gülücüklerinde yer bulmak umuduyla...

1MK

1milyonkalem Sitesi Editörleri adına

Erkan Bal&A.Şebnem Soysal

Site Admini Genel Koordinatör

NOT: Gönderiler direkt okul müdürlüğüne yapılmalıdır. Bir milyonkalem sitesi bütün kampanyalarında olduğu gibi asla yardımları kendisi kabul etmez. Bu konuda okul müdürlüğü dışında herhangi bir yere gönderimde bulunmayınız.

 
Toplam blog
: 246
: 980
Kayıt tarihi
: 27.01.07
 
 

30’ lu yaşların ağırlığında geçiyor artık yaşam ama teğet geçerek, ama kurcalayıp didikleyerek...İst..