Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Nisan '17

 
Kategori
Dünya
 

Umutluyum Trump'tan!

Umutluyum Trump'tan!
 

Amerika'da bile seçimlerde hile entrika yapılabiliyorsa diğer ülkeleri siz düşünün azizim! Trump'un kazanacağı kimse düşünmezken bir sabah baktık ki seçilivermiş hem Amerika'nın hem de dünyanın başkanı olarak.

Seçim konusunda şaibeler konuşuldu günlerce. Hatta Rusya tarafından şike iddiaları gündeme geldi, yazıldı çizildi. Alavere dalavere ile seçim kazanıldı.

Trump'un başkan seçilmesi CIA ve KGB'nın ortak çabaları olduğu şeklinde de haberler yapıldı yorumlandı ve hala daha konuşulmaktadır.

Demem şu ki; Trump Amerika'ya mafia usülü seçimi kazandı. Daha doğrusu kazandırıldı. Amerika ve Rusya'nın ortak çıkarları doğrultusunda noktalandı seçim. Zira soğuk savaş dönemlerinde iki kutuplu dünya iken bugün uluslararası piyasa koşullarında rekabet eden ve uluslararası piyasayı daha da hareketli hale getiren iki güçlü ülke konumundalar.

Dünya ekonomisine baktığımızda -amiyane tabirle- büyük bir tıkanma söz konusu ve ekonominin çarkları yeniden hızlanması için Büyük Ortadoğu Projesinin hızla harekete geçmesi gerekmekte olduğunun altını çizelim bi defa.

BOP hayata geçmekteyken dünya ekonomisini ellerinde barındıran ortalama 15-20 uluslararası dev şirketler Ortadoğu'yu ele geçirmek adına kan dökmekte ve şehirleri cehenneme çevirmekte ve de çocuklar kadınlar hayatlarını kaybetmekte.

Tarih'in tanımına göre, "kan dökmeden zafer elde edilmez!"

Ortadoğu'yu kuşatmak için 20 uluslararası dünya patronu istediği terör örgütünü harekete geçirerek amaçlarına ulaşmak istemektedirler.

Örnek diye vermiş olduğum 20 dünya devi şirket sahipleri ahtapot gibi dünya ülkelerini adeta esir almış ve kapitalizmin o çirkin yüzü ile birlikte tüm dünyadaki sade vatandaşları sömürdükçe sömürmekte ve ekonomiyi de zora sokmaktadır. Tıpkı yaşamakta olduğumuz dünyadaki ekonomik buhran ve çıkmazı.

Çıkmazdan çıkış yolu için Trump'un tek yapması gereken şey dünya devi patronlarını yenilemek veya yeni birkaç dünya devi şirket patronlar ilave etmelidir. Çünkü farklı dine mensup yeni patronlar dünyadaki zülümleri katliamları törpüleyecektir diye düşünüyorum.

Dünya ekonomisini elinde barındıran dünya tuccarlarının tek bir din inancına mensup olmak yerine farklı dine mensup tuccarların varlığı vahşi kapitalizmin acımasız yönünü de törpüleyecektir.

Trump bir zengin ve aynı zamanda dünya ekonomisindeki satranç oyununda taşların nerelere konulması gerektiğini iyi bilen biridir.

Umutluyum Trump'tan.

 

 

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..