Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Temmuz '08

 
Kategori
Eğitim
 

Üniversite sınavlarında okul puanları neden düşürüldü?

Üniversite sınavlarında okul puanları neden düşürüldü?
 

Karanlık kalıcı değildir,Bilinçli gençlik mutlaka yarınları aydınlatacaktır.


İmam hatiplilerin puanlarını yükseltmekle birçok fırsat tanımayı sağlayan iktidar bugün ticaret lisalerindeki öğrencilerin puanlarını düşürerek üniversiteye giriş haklarını kısıtlamıştır, bu nasıl bir zihniyettirki anlşılır gibi değildir.
Bir ulusta yetişen yeni nesilleri ülkeye yararlı birer birey olarak yetişmesini engellemeye hiç kimsenin hakkı yoktu hatta milli eğitim bakanının bile, ama kendilerini destekleyenlere fırsatları ayaklarına sererken açık ve net bir şekilde kayırmalar gözle görümektedir, cevap hakkı var tabiki diyecekler biz imam hatipleri kayırmadık bu sözleri ancak kargalar dinler dilin kemiğimi var çocukların gözlerine baka baka yalan söylerler puanlarınızı kırmadık diye.

Eğitim konusunda saçma sapan uygulamalar yapmaktan vazgeçmeyenler bugünde vicdanen rahat ve huzurludurlar, çünkü %47 lik bir oyla iktidar oldular asarız keseriz biz ne dersek o olur biz en iyisini biliriz zihniyetini beyinlerinden söküp atmalılar.

Ticaret liselerinden mezun olan çocuklarımız mağdur olmasınlar diye okulca verilen 100 puan sınav puanı ile birlikte birçok mezun olan öğrencinin hayalerinin gerçekleşmesini sağlayacaktı ama düşürülen puanlar hayallerin yıkılmasına sebep olmuştur, telafisi mümkün olmayan hatalar yapan milli eğitim kendi bildiğinden vazgeçmemektedir.

Bu ülkede kendi idealeri uğruna haksızlıklar yapanlar mağdur ettikleri kişilerin vabalini ömür boyu taşıyacaklardır, çünkü fırsat bir kere gelir kişinin ayağına sene o fırsatı engellersen yarın ahirette dahi bu çocuklar sizlerden hesap soracaklardır.

okumasınlar kahvehane köşelerinde çürüsünler, cemaatlere katılsınlar kandırılsınlar sömürülsünler sizin zihniyetinize hizmet etsinler siz bunu istiyorsunuz çocuklarımızdan geleceğe oy yatırımı başka ne olabilir.

Avrupalıya hoş görünmek adına binbir takla atıyorsunuz, yasalar çıkartıyorsunuz eğitime gelince çocuk öğrensin öğrenmesin okuldan diploma alsın peki boş bir diploma ne işe yarayacak yarın iktidarın diplomalı seçmeni olacaklar boş bir diploma boş bir beyin ne işe yarar.

Ticaret liselerinden mezun olanların bugüne kadar üniversite kazanmalarıda oldukça zor çünki birçok ders verilmemektedir, öğrenmediğin derslerden sınav olsan ne olur sınavda çocuk yazı turamı oynayacak sorulara cevap için oda yetmezmiş gbi okulca verilen puanları düşürdünüz çocuklarımıza en büyük kötülüğü yaptınız.

Şunu unutmayın sayın iktidarın oy avcıları emelleriniz hiçbir zaman asla ve asla gerçekleşmeyecektir, cahil bırakmak istediğiniz çocuklarımız bir gün size ders verecek yüzünüz kızaracak utanacaksınız, belkide en büyük osmanlı tokadını bugün bilinçli yetişen çocuklarımızdan yiyeceksiniz sizi asla affetmeyecekler, bugünkü üniversite gençliği size karşı ise yarında size karşı olacaktır, çünki siz onları hiçbir zaman anlamadınız.

 
Toplam blog
: 193
: 517
Kayıt tarihi
: 28.02.08
 
 

Sinop doğumluyum, ülkesini ve ulusunu seven bir vatansever, her ay devlete düzenli vergisini ödeyen ..