Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Mayıs '15

 
Kategori
Magazin
 

Ünlü Dizi oyuncularının tatil planları, Kim nerede tatil yapacak?

Ünlü Dizi oyuncularının tatil planları, Kim nerede tatil yapacak?
 

Haziran başından itibaren hemen hemen bütün diziler sezon finali, bazıları da kesin final yapacak ve 3 aya yakın bir süre yaz tatiline çıkacaklar. 2014 Eylül ayı başında başlayıp, 2015 Haziran ayına dek süren dizi sezonu nihayet sona eriyor. Dizi başrol oyuncuları başta olmak üzere, tüm dizi oyuncuları ve set çalışanları çok yoruldular. Dile kolay her hafta 6 gün çalışarak iki saatlik dizi yetiştirmek çok da kolay olmasa gerek. Dizi yayın saatlerinin uzunluğundan bütün oyuncular şikayetçi. Bazı baş rol oyuncuları yapımcılara tavır koyuyorlar. Geçen yıllarda Meryem Uzelli böyle bir tavır koymuştu. Son olarak TV8'de başlayan Maral En Güzel Hikayem dizisinde Hazal Kaya tavrını baştan koymuş, sözleşmede yayın saatini 90 dakika ile sınırlandırmıştır.

9-10 ay süren bir dizi sezonu boyunca, 40 bölüm çekiliyor, oldukça yorulan oyuncular üç aylık tatili fazlasıyla hak ediyorlar. Haftanın  6 günü, bazen de gecenin geç saatlerine kadar çalışmak kolay olmasa gerek. Dizi oyuncu ücretleri her ne kadar yüksek olsa da, hak etmek için bedensel ve beyinsel çalışmak hiç de kolay değil.

Dizi oyuncularının bazıları sezon bitmeden tatil planlarını yaptılar bile. Yapmayanlar da Haziran içinde yapacaklardır. Tatil planlarını yapan başrol oyuncularımızdan, takip edebildiklerimi alfabetik isim sırasına göre, ünlü dizi oyunculardan kim nerede tatil yapacak görelim.

 

10947231 çağatay ulusoy

Çağatay Ulusoy :

Medcezir dizisinin başarılı oyuncusu Çağatay Ulusoy, dizinin bitiminden hemen sonra tatil yapmadan, bir yıldır hazırlıkları devam eden 2.sinema filmini çekecek. Ay Yapım'ın yapımcısı olduğu filmi Ali Bilgin çekecek.  Filmin bitiminden sonra hem tatil, hem de eğitim amaçlı Amerika yolculuğuna çıkacak. New York'tan başlayıp, ardından Los Angeles'a geçecek olan Ulusoy, bir oyunculuk akademisinde hem İngilizcesini ilerletecek, hem de oyunculuk eğitimi alacakmış. Amerika dönüşü şayet zamanı kalırsa, her yaz olduğu gibi Çeşme ve Bodrum sahillerinde de kısa bir tatil yapacaktır.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

JPEGmini

Halit Ergenç - Bergüzar Korel Çifti :

Bergüzar Korel - Hait Ergenç çifti bu yıl tatile erken çıkanlardan. Bergüzar Korel'in annesi Hülya Darcanın da eşlik ettiği aile, Çeşme Alaçatı Beach Resort'te tatillerinin ilk gününde neşeli bir şekilde geçirmişler. Çift oğulları Ali ile soluğu Çeşme'de almışlar. Bergüzar Korel'in Karadayı dizisi 8 Haziran pazartesi akşamı 114.Bölüm final yapacak. Ünlü çift yaz boyunca uzunca bir tatil yapacaklar.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

hatice-şendil

Hatice Şendil :

Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinin güzel oyuncusu Hatice Şendil şu günlerde evlilik hazırlığında.  Hatice Şendil, şimdiye kadar rol aldığı projelerde 15 defa gelinlik giymiş. Son olarak Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinde gelinlik giydi ve Özcan Deniz ile rol icabı evlendi. Şimdi gerçek bir gelinlik giyecek.

hatice-sendil-burak

29 Mayıs'ta Burak Sağyaşar ile evlenecek olan Hatice Şendil, evlilikten sonra dizilere bir film arası vereceğini söylemiştir. Şendil, yoğunluktan dolayı daha balayı planı yapamadıklarını söylemiş, zaten büyük ihtimalle de gidemeyeceğiz demiştir. Balayısız evlik olmaz Hatice Hanım, kısa da olsa müstakbel eşiniz Burak Sağyaşar bir balayı tatili düşünmüştür herhalde.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

kenan-sinem-seo_640

Kenan İmirzalıoğlu - Sinem Kobal :

Baş rolünü oynadığı Karadayı dizisinin Haziran ayında final yapmasıyla, 3 yıllık ekran macerası sona erecek olan Kenan İmirzalıoğlu'nun yurt dışı tatil planları varmış. Hafta sonu Mersin'de bir yakının düğününe gitmiş. Fanları tarafından adım adım takip edilen oyuncunun ailesiyle çektirdiği fotoğraflar sosyal medyaya düşmüş. Sinem Kobal ile yakınlıkları biliniyor. Sinem Kobal'ın ise baş rolünü oynadığı "Gönül İşleri" bu pazar final yaptı. Yaz aylarında yurt dışında geçirme planı olduğunu açıklamıştır. ikilinin yurt dışı tatilinde evlenecekleri iddia ediliyor.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Kıvanç-Tatlıtuğ

Kıvanç Tatlıtuğ : 

Kurt Seyit ve Şura dizisinin zorunlu final yapmasından bu tarafa uzun zamandır zaten tatilde olan Kıvanç Tatlıtuğ, sahip olduğu tüm lüks araçları satmış ve kendini dağa bayıra vurma kararı almış. Yakışıklı oyuncu, aldığı arazi aracını modifiye için servise vermiş. Özgürlüğü doğada arayan Tatlıtuğ motosikletle dolaşmayı seviyordu. Şimdi oyuncu doğa gezilerine çıkmak için ikinci el bir Chevrolet Tahoe Sport marka bir cip almıştır. Bu doğa tatilinden sonra Amerika’ya gidecek ve Vikings (Vikingler) dizisinde konuk oyuncu olarak kamera karşısına geçecek.

Oyunculuk eğitimi almak ve İngilizcesini geliştirmek için Hollywood’da olmak isteyen Kıvanç Tatlıtuğ, bu dizideki karakterinin devamlılığı için çalışıyormuş. Amerika’da ev aldığı öğrenilen oyuncunun tatilinin kalan kısımlarını da bu evde geçirebilir.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

nurgul-yesilcay-yazin-ilk-bikinili

Nurgül Yeşilçay :

Paramparça dizisinin deneyimli oyuncusu Nurgül Yeşilçay bu yıl sezonu biraz erken açmış. Güzel oyuncu oğlu Osman Nejat'la birlikte çıktığı tatilde, denizin ve güneşin tadını çıkarmış. Yeşilçay, bu anları takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmemiş. Ünlü oyuncu, Instagram'da paylaştığı fotoğrafın altına "Ay çok afedersiniz, biz biraz güneşlenip, denize girip geliyoruz. Cir o tarafa, bir bu tarafa dönüyorum" notunu düşmüş. Bu erken tatilin devamını dizisi sezon finali yaptıktan sonra oğlu Osman Nejat ile devam edecektir.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

serenay

Serenay Sarıkaya :

Her yıl annesi ile tatile çıkan Serenay Sarıkaya, geçen yıllarda olduğu gibi gene Bodrum sahillerinde tatil yapacağı benziyor. Bodrum’daki işletmeciler Beach’lerinde tatil yapması ve güneşlenmeleri için üzerine para teklif ediyorlarmış. Bu ünlü isimler arasında Serenay Sarıkaya da var. İşletmeciler Sarıkaya’nın peşine düşmüşler, sadece bir ay belirli aralıklarla mekanlarında Serenay Sarıkaya’yı ağırlayıp reklamını yapmak isteyen Türkbükü’ndeki mekan işletmecisi güzel oyuncuya 50 bin lira teklif etmiş. Ancak Serenay Sarıkaya, “Ben bu tarz işlerde yer almak istemiyorum.” Diyerek teklifi reddetmiş.

Medcezir dizisinde bu sezon oldukça iyi bir performans sergileyen Serenay Sarıkaya oldukça da yoruldu. Bakalım bu yorgunluğunu gene Bodrum'un serin mavi sularında mı dindirecek.

Tatile çıkacak oyuncularımıza şimdiden iyi tatiller, gönüllerince bir yaz..

Eylül yeni sezonda bütün oyuncularımıza dizilerinde, dinlenmiş bir yüz ve beden ile başarılar dileyelim.

 

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

 

Not: Görseller internetten, haber kaynak; Sabah, Haberler.com, HTmagazin'den alınmıştır.

 

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..