Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Haziran '13

 
Kategori
e-Ticaret
 

Ünlü Futbolcular E-Ticaret Sitesi açsaydı ne olurdu ?

Ünlü Futbolcular E-Ticaret Sitesi açsaydı ne olurdu ?
 

E-Ticaret sitesi açmayı düşünen girişimcilik ruhu taşıyanlar için fikir oluşturmak üzere yılın yazı dizisi bölüm 6 ‘da ünlü futbolcular e-ticaret sitesi açsaydı ne olurdu diye sorduk ; sorunun yanıtını Türkiye’nin E-ticaret altyapı sağlayıcısı Neticaret Sosyal Medya Müdürü Serkan Hacıömeroğlu’ndan aldık.

İşte Neticaret Sosyal Medya Müdürü Serkan Hacıömeroğlu’na göre ünlü futbolcular e-ticaret sitesi  açsaydı  ne olabilirdi  sorusuna yanıtı :

Arda Turan :Futboldaki başarısını son günlerde reklamlarda da gösteren ünlü futbolcunun reklam ürünlerinin satıldığı bir e-ticaret sitesi açması bizi şaşırtmazdı…

Fatih Terim :  Hafızalarımıza özellikle yüz mimikleri ve hareketleri ile kazınan ustanın maske ürünlerinin satışının olduğu bir e-ticaret sitesi açması yerinde olurdu.

Emre Belezoğlu : Özellikle hırsı ile tanınan futbolcunun, lükse merakı da bilinmektedir. Bu nedenle lüks ürünlerin satışının olduğu bir e-ticaret sitesi açabilir.

Alex :Özellikle kişisel uyumluluğu ile hatırladığımız oyuncu, ülkemizde futbol hayatında ülkemize çok çabuk adapte olmuştu. Ünlü futbolcu yöresel ürünler satışına yönelik bir e-ticaret sitesi açabilirdi.

Pascal Nauma :Özellikle Beşiktaş’taki futbol kariyeri ile gönülleri feth eden oyuncunun , magazinsel yönü ise oldukça baskın. Bir çok yarışma programı ve etkinliğe de katılan Nauma, eğlence ürünlerine yönelik bir e-ticaret sitesi açsaydı yerinde olurdu diyebilirim.

İlhan Mansız :Genç kızların da oldukça beğenisini toplayan ünlü futbolcu özellikle düzgün fiziği ile biliniyor. Bir dönem giyimi, saçı ve düzgün vücudu ile Japonların bile dikkatini çeken Mansız, spor ürünlerine yönelik bir e-ticaret sitesi açması yerinde olurdu.

Volkan Demirel : Fenerbahçe kalesini koruyan ünlü kalecinin en büyük hobisinin müzik olduğu biliniyor. Bu nedenle ünlü kalecinin müzik ürünleri ve albümlerinin satışının olduğu bir e-ticaret sitesi açmasını bekleyebiliriz.

Cristiano Ronaldo : Dünya’da ciddi üne sahip oyuncunun metroseksüel olduğunu bilmeyen artık yok. Cilt bakımlarından, bacaklarına ağdaya kadar pek çok bakımına önem veriyor. Bu nedenle futbolcunun cilt bakım ürünlerine yönelik bir e-ticaret sitesi açması yerinde olurdu.

Lionel Messi : Tam bir oyun meraklısı olan ünlü futbolcu bağımlılık derecesinde playstation tutkunu. Bu nedenle oyun yazılımları ve oyunc ürünlerine yönelik bir e-ticaret sitesi açması doğru olurdu.

Manuel Fernandes :Ünlü futbolcu tam bir dövüş ve yoga meraklısı. Bu nedenle kendisinin dövüşçü ürünleri ( eldiven, şort,vs..)ve yoga, pilates ürünlerinin satışının olduğu bir e-ticaret sitesi açması yerinde olurdu.

Bu bilgiler ışığında siz de bir e-ticaret sitesi açmak isterseniz yapmanız gereken aslında çok basit; Neticaret gibi e-ticaret hazır sanal mağaza sistemleri sağlayan kurumlar ile görüşüp 1 günde internette e-ticaret sanal mağazanızı açabilirsiniz.

Kaynak : Neticaret

 
Toplam blog
: 175
: 1323
Kayıt tarihi
: 21.01.09
 
 

Serkan Hacıömeroğlu 1 Kasım'da  Trabzon'da doğdum. Yüksek öğrenimi 2000 yılında tamamladım. Çeşit..