Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Mayıs '17

 
Kategori
Magazin
 

Ünlü isimler huzur evi sakinleriyle iftar yemeğinde buluştu

Ünlü isimler huzur evi sakinleriyle iftar yemeğinde buluştu
 

Fenerbahçe'nin Milli futbolcusu Mehmet Topal ve eşi Selda Topal, 6 yıldır geleneksel olarak düzenledikleri 'Huzurevi Buluşmaları" iftar davetini Sarıyer Eski Büyükdere İskelesi'nde gerçekleştirildi.

Semiha Şakir Huzurevi ve Beylikdüzü Huzurevi sakinlerinin katıldığı davette ünlü isimler de huzurevi sakinlerini yalnız bırakmadı. Metin Özülkü Orkestrası ile sahne alan, Metin Özülkü, Hakan Aysev ve Ferda Anıl Yarkın konuklara unutulmaz bir Ramazan akşamı yaşattı.

Fenerbahçeli Futbolcu Robin Van Persie ve eşi Bouchra Van Persie,  Zuhal Topal ve eşi Korhan Saygıner, Gülnur Güneş ve kardeşi Kadir Güneş, Cemil İpekçi,  Selvi  – Bülent Serttaş, Nilay Cafer,  Aslıhan Güner Kılıç ve eşi Mert Kılıç, Emine Ün ve eşi Tolga Karakaş’ın yanı sıra; İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Ak, İstanbul Tıp Fakültesi ve Cerrahpaşa Tıp Fakültesi yöneticileri ile Türk Böbrek Vakfı Başkanı Timur Erk de iftara katılan isimler arasındaydı. İftar öncesi konuklarını kapıda karşılayan Topal çifti, iftara kadar olan zamanı konuklarıyla mekanın terasından güneşin batışını izleyerek geçirdi.

Oruçların açılmasının ardından sahne alan Metin Özülkü, Hakan Aysev ve Ferda Anıl Yarkın’ın  sahne performansı sık sık alkışlarla kesildi. Huzurevi sakinleri için özel bir repertuar hazırlayan Metin Özülkü, Hakan Aysev ve Ferda Anıl Yarkın, konukların büyük beğenisini kazandı. Metin Özülkü, ilk olarak sahneye Zuhal Topal ve eşi Korhan Saygıner’i davet etti. Çift, Bağdat şarkısını huzurevi sakinlerinin vokali eşliğinde seslendirerek büyük alkış aldı. Ardından sahneye çıkan Bülent Serttaş ise, hareketli parçaları ile tüm salonu halaya kaldırdı. Halay ve danslara eşlik etmek için mikrofonu Hakan Aysev’e bırakan Bülent Serttaş, uzun süre pistten inmedi.

TOPAL VE VAN PERSIE’DEN MY WAY…

Metin Özülkü’nün ısrarı ile sahneye çıkan Bouchra Van Persie ve Selda Topal da My Way şarkısı ile tüm konukları dansa kaldırdı. Sözleri unutan Van Persie ve Topal’ın imdadına ise Ferda Anıl Yarkın ile Hakan Aysev yetişti. İkili, ünlü sanatçıların eşliğinde seslendirdikleri My Way ile büyük alkış aldı.

HUZUREVİ SAKİNLERİNDEN ANLAMLI TEŞEKKÜR

Gecenin sonunda bir teşekkür konuşması yapan Huzurevi yöneticisi Tuncay Yıldız; “Geçirdiğiniz yaşlardaki insanları yani çocukları ve gençleri anlamak onların gönlünü almak kolaydır. Ancak ulaşmadığınız bir yaştaki insanı anlamak herkesin yapabileceği bir şey değildir. 6 yıldır tüm sakinlerimizi buluşturan, onlara unutulmaz anlar yaşatan Selda Mehmet Topal çiftine ne kadar teşekkür etsek az kalır. Bizim gençlerimiz, her buluşmanın ardından bir sonraki buluşmanın heyecanını yaşıyorlar. Onlara bu güzel duyguları yaşattıkları için sonsuz teşekkür ediyoruz” diyerek, gecenin anısına Huzurevi sakinlerinin yaptığı yağlı boya tabloyu hediye etti.

Ayrıca, gecenin gerçekleşmesinde emeği geçenlere  da teşekkür eden Tuncay Yıldız; Metin Özülkü, Hakan Aysev, Ferda Anıl Yarkın, Eski Büyükdere İskelesi Yöneticisi Didem Atik Tutaşer ve Gülçin Yılmaz İzel’e de Huzurevi sakinlerinin büyük emeklerle yaptıkları yağlı boya tabloları hediye etti.

 
Toplam blog
: 598
: 166
Kayıt tarihi
: 28.02.16
 
 

1991 yılında Show Haber'de stajyer muhabir olarak başladım. Daha sonra, İlker Yasin yönetimindeki..