Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Mayıs '16

 
Kategori
Magazin
 

Ünlü Oyuncu Seçkin Özdemir Barcelona’da Arda Turan ile Basketbol maçı yaptı!

Ünlü Oyuncu Seçkin Özdemir Barcelona’da Arda Turan ile Basketbol maçı yaptı!
 

Seçkin Özdemir'in Barcelona Çıkarması!


Ünlü ve yakışıklı oyuncu Seçkin Özdemir şu sıralar Barcelona’da tatil yapıyor. Barcelona’da forma giyen milli gururumuz Arda Turan ile görüşen Seçkin Özdemir daha önce sosyal medya hesabından Arda Tural ile fotoğrafını paylaşmıştı.

Bugün ise Arda Turan ile basketbol oynarken çekilen fotoğraflarını paylaşan ünlü oyuncu Seçkin Özdemir ve Arda Turan görünen o ki iyi anlaşmış ki tekrar buluşup bir araya gelmişler… Sıkı bir Galatasaraylı olduğu bilinen Seçkin Özdemir bakalım Arda Turan ile tatili boyunca tekrar bir araya gelecek mi?

Seçkin Özdemir şuanda Barcelona’da tatil yapıyor… Bakalım yetenekli oyuncu tatil yapıp dinlendikten sonra ekranlara dönecek mi? Ünlü oyuncunun menajeri Rezzan Çankır geçtiğimiz günlerde Seçkin Özdemir ile alakalı bir sürpriz olduğunu açıklamıştı ama sürprizin ne olduğunu açıklamamıştı. Kim bilir belki de yeni bir dizi projesi yoldadır ve ünlü oyuncu tatilden döner dönmez yeni projesi için çalışmalara başlayacak… Umarım sektördeki en iyi ağlayan erkek oyuncu lakaplı Seçkin Özdemir kısa süre içinde ekranlara döner ve onu seven izleyicisini daha fazla bekletmez…

Çetin Kaya

Twitter/Fankafacetinn

 
Toplam blog
: 449
: 1506
Kayıt tarihi
: 31.01.14
 
 

Şuanda Turizm İşletme Fakültesinde okuyorum.Endüstri Teknik Ve Meslek lisesi mezunuyum. Ufak mana..