Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Ağustos '15

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

Ünlü Yıldızların Göğüs Estetiği Operasyonları

Ünlü Yıldızların Göğüs Estetiği Operasyonları
 

göğüs büyütme dikleştirme


Plastik cerrahide meme büyütme, meme küçültme ve meme dikleştirme operasyonları olmak üzere üç çeşit meme estetiği mevcuttur.

Magazinciler birçok ünlünün şöhretini göğüs büyütmeameliyatına borçlu olduğunu söylerken, bu operasyonu yaptırmış ünlüler de ağız birliği etmişçesine meme büyütme ameliyatı için neden bu kadar beklediklerini bilmediklerini dile getirirler.

Kadınlar göğüslerinin boyutunu, şeklini ya da görünümünü değiştirmek veya birçok farklı nedenle meme büyütme ameliyatı için bize başvurur. Memelerini küçük, asimetrik veya ayrık bulan birçok kadın bulunmaktadır. Yine aynı şekilde meme büyütme ameliyatıyla gündeme gelen birçok ünlü vardır: Christina Aguilera, Halle Berry, Heidi Montag, Tara Reid bunlardan bazılarıdır.

Meme büyütme, göğüs kasının altına ya da göğüs kasının üzerine yerleştirilen implantlarla yapılır. İmplant koltukaltı, meme altı ya da meme çevresi gibi izlerin belli olmayacağı bölgelerden içeri yerleştirilir.

Silikon implantlar, dokunulduğunda doğal meme dokusu hissi veren jel ya da tuzlu sudan oluşur. Memenin büyüklüğüne ise hastayla birlikte karar verilir.

Göğüslerin normalden büyük olması, kadınlarda çok ciddi rahatsızlıklara yol açar. Büyük göğüsleri taşımak gerçekten zordur. Boyun ve sırt bölgesinde ağrı ve tutulmalara neden olur. Bu operasyonla meme boyutu kişinin istediği boyuta getirilir. Böylece hasta hem ağrılarından kurtulur hem de rahat hareket etme özgürlüğüne kavuşur. Meme küçültme ameliyatı yaptıranların başında Drew Barrymore, Samantha Fox, Queen Latifah, Kelly Osbourne gibi ünlüler gelir. Bu ünlüler de meme küçültme ameliyatından sonra daha dinç, daha esnek ve daha özgür hissettiklerini söylemiştir.

Peki sizin, kadınlara büyük bir cazibe katan bu meme operasyonlarından hangisine ihtiyacınız var?

Sevgiyle kalınız

Dr. Güncel Öztürk
Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı

www.guncelozturk.com

instagram takip:guncelozturk

facebook:guncelestetik

 
Toplam blog
: 389
: 270
Kayıt tarihi
: 29.11.12
 
 

TIP EĞİTİMİ İ.Ü. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi İstanbul UZMANLIK EĞİTİMİ İ.Ü. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi..