Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Ocak '14

 
Kategori
Blog
 

Ünlüler Yeni Yıla Nasıl Girdi?

Ünlüler Yeni Yıla Nasıl Girdi?
 

Ünlüler sadece ünlü olmakla kalmıyor aynı zamanda bizler için sürekli merak ögesi oluyorlar. Dünya genelinde olduğu gibi ülkemizde de ünlülerin hayatları çoğu kimse tarafından merak ediliyor. Hayatları yani sevgilileri, evleri, arabaları, yedikleri, içtikleri..

Hal böyle olunca ünlülerin yeni yıla nasıl girdiği de merak konusu oluyor. İşte araştırmacı ve buruşturmacı yazarınız ünlülerin yeni yıla nasıl girdiğini araştırdı. Son derece gizli gerçekleştirilen bu araştırma neticesini sizlerle paylaşmaktan büyük mutluluk duyar.

Ünlüler derken gidip Kıvanç Tatlıtuğ’u, Cem Yılmaz’ı, Ebru Gündeş’i araştıracağımızı düşünmediniz sanırım. Bir blog yazarı için ünlü kimdir? Elbette bir başka blog yazarıdır. Haliyle bizim ünlülerimiz Milliyet Blog dünyasından. Bakalım ne yapmış bizim ünlüler..

Kendini zaman zaman Mehdi sanan, son olarak da Facebook imamlığını ilan eden Ahmet Balcı yeni yıla balkonda girdi sayın seyirciler. Evet, bu karda kışta, sıcacık kalorifer peteğinin yanına ilişmek varken Sayın Balcı neden balkonda girdi yeni yıla. İşte araştırmacı ve karıştırmacı yazarınız bunu da araştırdı.

Meğer bizim ünlü Balcı’mız gece yarısına doğru bir şiir yazmış. Bu şiiri yenge hanım tarafından görülünce (şiirde takriben 6 hanımefendinin ismi geçiyor) yeni yıl hediyesi balkon olmuş anlayacağınız. Buradan Muhterem Balcı Hocaefendi’ye geçmiş olsun diyoruz. Koca bir yılı balkonda geçirmemesini temenni ederek tabi.

Bir diğer ünlümüz de ülkemizi Avrupa’da gururla temsil eden Blogların Efendisi Sayın Ümit Culduz sayın seyirciler. Kendileri medar-ı iftiharımız, kültür elçimiz olarak yeni yıla Avrupa semalarında girdi. Evet, evet Avrupa semalarında.

Bildiğiniz gibi ya da şimdi öğrendiğiniz gibi noel tatili münasebetiyle vaktinin hemen hemen tamamını bilgisayar başında geçiren Sayın Culduz bol bol blog okudu, bol bol da blog yazdı. Fethullah Gülen Hoca Türkiye’ye dönüyor adlı bloguyla büyük sükse yaratan Culduz, aldığı reytinglere gözlerinin inanmaması, kulaklarının da oralı olmaması sebebiyle biraz hiddetlenmiş.

Ard arda yayına koyduğu bloglarla blogseverleri dumura uğratan Culduz bütün bunları yaparken ocağa koyduğu süte bakmayı unutmuş. Olacak ya. Tam yeni yıla girerken taşan sütün söndürdüğü ocaktan sızan blog gazıyla az da olsa havaya uçmuş. Şansa bakın ki o sırada ülke yeni yıla girmekteymiş..

Sıradaki ünlümüz ise çok ünlü. O kadar ünlü ki Okyanus Ötesi dediğimiz vakit hemen onun adı aklımıza geliyor. Okyanusun ötesinde, vatanından uzakta vatan hasretiyle yanıp tutuşan; yapılan bütün davetlere rağmen orada kalmayı tercih eden; ülkemize dualarıyla katkıda bulunan ünlümüz Newyorker.

Kendisi gerek Ramazan olsun gerek Noel olsun her bayram dua eder. Bu ünlümüz ise yeni yıla dua ederek girdi. Kimileri duayı beddua sansa da o her zaman dua etti. Demek ki bütün bir yıl bize dua edecek. Sağolsun, var olsun.

Ünlülerimizin yeni yıla nasıl girdiğini araştırıp yazan yazarınız bomba gibi haber ve röportajlarıyla sizleri şaşırtmaya devam edecek. Bizi izlemeye devam edin. Yoksa biz sizi izleriz..

Selam ve muhabbetle..
 
Murat HACIOĞLU
 
02.01.2014
 
 
Toplam blog
: 656
: 1708
Kayıt tarihi
: 08.12.08
 
 

Allah kimisine “Yürü ya kulum” demiş. Ben onu “Yürü, yaz kulum” anladım. Yürü anca gidersin manas..