Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Mart '13

 
Kategori
Magazin
 

Ünlülerin organizatörleri çıldırtan kaprisleri

Ünlülerin organizatörleri çıldırtan kaprisleri
 

Müzik dünyasının bazı ünlü isimleri, inanılmaz istekleriyle organizasyon sahiplerini adeta çılgına çeviriyor.

New York Post'un haberine göre, oyuncu ve şarkıcı Jennifer Lopez'in Hindistan Kriket Premier Ligi'nin açılışına davet edilen Jennifer Lopez'in 60 milyon seyircinin karşısında sahne alması planlanıyordu.

Ancak, J.Lo, menajeri Benny Medina aracılığıyla bir özer uçak, stilistleri, bakıcıları ve çalışanları için özel otel odaları, odada beyaz mumlar, balık, tavuk ve sayısız yiyecek, beyaz kanepeler gibi ilginç isteklerde bulununca işi kaybetti.

Jennifer Lopez'in yerine ünlü rapçi Pittbull davet edildi.

Bu arada, Lopez böyle tuhaf istekleri olan tek şarkıcı değil. Lady Gaga da odasının çiçek bahçesine çevrilmesi, çeşitli yiyecekler ve özel jet isteğinde bulunuyor.

Madonna, çocukları ve dadılarıyla birlikte sanatçının kulisine yakın odalar, odalarda ortopedik yatakların yanı sıra çocukların sıkılmaması için oyun konsolları isterken tüm kulisin krem rengi halı ile kaplanmasını talep ediyor. Kendi odasında tamamı beyaz 250 beyaz çiçek, konser vereceği stadyumda fitness center isteğinde bulunuyor. Kabala suyu ise olmazsa olmazı...

Mariah Carey konser alanına kedi ve kuşlarını götürürken, onlar için her türlü konforun hazırlanmasını istiyor.

Rihanna Haribo şeker, Baybel marka peynir ve Red Bull, Katy Perry tamamı dolu buzdolabı, Kanye West Versace marka havul, Jay-Z özel sigaralarını sağlamazlarsa konsere çıkmak istemiyor.

 

 
Toplam blog
: 90
: 2229
Kayıt tarihi
: 05.02.13
 
 

Yaşamın her anına renkli gözlükle bakacak Seyirci Kedimiz... Kimi zaman oyunlarını binbir güçlükl..