Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Aralık '08

 
Kategori
İlişkiler
 

Unutma beni

Unutma beni
 

*Unutulanlar unutanları hiç unutmazlar*

Unutmasınlar. Onlar unutmadı diye belki birileri gelir de onlara madalya verir. Onlar her gün gidenin derdine yanarken atı alan çoktan Üsküdar’ı geçmiştir bile. Unutulanlar oturup önce kendi derdine yansınlar.

Kalan yalnız kalmayı unutulmayı hak edermi?

Hakkını hukukunu bilmem de yalnız kalmayı istemek unutulmak kişinin kendisi ile ilgili bir durum. Karşı tarafı sürekli bilerek bilmeyerek kendinizden uzaklaştırırsanız yalnızlık ve unutulmak kaderiniz olur.

Aslında zor olan kalmak değildir zor olan gitmektir. Bir şeyleri değiştiremiyorsanız bulunduğunuz durumdan hoşnut değilseniz karşı taraf da bu hoşnutsuzluktan hoşnutsuzsa gitmek en doğru karardır.

Giden gidip kalan kaldıktan sonra kimin unuttuğu kimin unutulduğunun da bir önemi yoktur aslında. Bu durum olsa olsa detay olur.

Gidenin arkasından birisi çıkıp da *Gitme* dese acaba giden yolundan döner mi?

Giden gitmeyi kafasına kesin olarak koyduysa onu yolundan hiç bir kuvvet çeviremez. Gitmekle ilgili endişeleri varsa asıl istediği gitmek değil kalmaksa *Kal* diyen olduğunda gitmez herhalde.

Gitmek zordur. Bir şeyleri geride bırakmak. Bir zamanlar önemli olan şeyleri ve belki de hala önemli olan şeyleri bırakıp gitmek çok zordur.

Yola çıkmadan önce iyi düşünmek lazım. Gerçekte istenilen nedir beklentiler nedir gelecekten ve gittiğiniz yerden?

Bütün bunlar geride bırakılanlardan daha mutlu edecekse gitmeye karar vermeli. Gitmek gerekiyorsa gitmeli kapris yapıp değil.

Yanlış karar verip gittikten sonra bir gün dönmeye karar verdiğinizde asla hiç bir şeyi bıraktığınız gibi bulamazsınız.

Tabi geri dönüp bıraktıklarınızı görmeye cesaretiniz varsa.

 
Toplam blog
: 112
: 790
Kayıt tarihi
: 17.10.08
 
 

İnsanın kendini anlatması ne zormuş. Bu bölüm blog yazmaktan bile zor geldi. 10 Temmuz 1963 doğumluy..