Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Ekim '07

 
Kategori
Futbol
 

Unutmayın Ali Sami Yen'desiniz

Unutmayın Ali Sami Yen'desiniz
 

Bizim Hacıveli köyünün ilk ve tek Hacı'sı Samet amca, aylardır cami'ye uğramaz olmuş. Köylüler merak etmişler, ya bu ne iştir? Samet amcada namaz niyaz hakgetire, acep ne ola ki?

Bir toplantı sonrası duramamış köylüler;

-Samet amca, namaza da bekleriz cami'ye...diye ufak yollu dokundurmuşlar...

...Hacı şöyle bir süzmüş köylüleri,

-Namaz kılıpta Hacıveli'ye iyiliğemi geçecek be... diye söylenip gitmiş.

Sanki şimdi Milli Takım hakkında yazınca "Kimseden akıl almayıp aslında akıl da veremeyen" Fatih Hoca'ya iyiliğe mi geçecek! Onun için benim futbolcularımıza sitemim var arkadaş...

Bay Ulusoy Terim'e moral verdi, teselli etti, iyi, ne güzel.. Peki ama yüreği yanan, canı acıyan biz vatandaşı kim teselli edecek. Terim Bodrum daki villasına çekilip, manzaraya karşı kendini teselli eder. ama binbir zahmet geçinen vatandaşı kim teselli edecek? Sizlerin katkılarınızla ben de TFF'den jip istiyorum, bizim teselliye daha çok ihtiyacımız var.

Size akıl verenlerin sayesinde, artık her türlü pozisyonda gol yeme becerimiz epey gelişti. Herkes bize hayran, biz size kurban... Kornerden yedik, terfi ettik tactan yedik, sıra hava atışından gol yemeye geldi galiba? Hele santradan gol yemeyi hiç konduramam, gelirse de tırlatmam inşallah. Böyle bir şeyi Yunanistan maçına denk getirmezsiniz dilerim.

Şunu kabül etmelisiniz ki, iyi değilsiniz! Yorgunmusunuz, kırgınmısınız bilemiyorum! Madem o formayı giydiniz hakkını da verin. Biliyorsunuz herhalde? Hakkı, Hakkı'nın hakkını vermemiş, Hakkı'da bir güzel Hakkı'nın hakkından gelmiiiiiş. Yani sizi başımıza taç ettiğimiz gibi aldığımız yere iade etmesinide biliriz.

Ayaklarınız yere bassın artık. Rakiplerinizi küçümseme lüksüne sahip değilsiniz siz. Bunu yapan "akıl almayan" şimdi "ben nerde hata yaptım Allah'ım" diye dudaklarını ısırıyor, kaşlarını yoluyor.

Sırada Yunanistan maçı var. Ne yani? Bunun için de kimseden akıl alacak haliniz yok ya! Çıkıp nasıl oynamanız gerekiyorsa öyle oynayın. "Akıl vermek" gibi olmasın ama bırakın 4-4-2 veya 3-5-2 gibi katmer karası sistemleri. Siz 3S (serbest+ sakin+ sabırlı) formülünü uygulayın bence. Başınızı kaldırın artık, Ali Sami Yen'desiniz...

Yolunuz açık, başınız dik olsun.
 
Toplam blog
: 156
: 5679
Kayıt tarihi
: 05.11.06
 
 

Söz konusu Atatürk ve Laik Cumhuriyet ise; asla tarafsız olamam! Ben; İş ve özel hayatımda Cumhur..