Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Şubat '17

 
Kategori
TV Programları
 

Unutulmaz bir aşk hikayesi; Aşk ve Gurur Show Tv'de!

Unutulmaz bir aşk hikayesi; Aşk ve Gurur Show Tv'de!
 

Show TV’nin yeni aşk dizisi ‘Aşk ve Gurur’un tanıtımı yayınlandı. Jane Austin’in aynı adlı romanından uyarlanan dizi, izleyicilere “Aşk mı gurur mu?” sorusunu sorduracak.

Mert Fırat, Damla Sönmez, Alper Saldıran, Tülin Özen, Laçin Ceylan, Levent Ülgen, Ayfer Dönmez, Sertan Ertaçan, Begüm Akkaya, Bahar Yanılmaz ve Ahmet Rıfat Şungar’ı bir araya getiren iddialı dizi, Kenan ve Murat arasındaki düşmanlığın içinde kendini var etmeye çalışan Zeynep’in duygu dolu hikâyesini ekrana taşıyacak.

Kısaca Hikayesi:

Zeynep... Eski İstanbul mahallelerinden birinde yaşayan Esen Ailesi’nin beş çocuğundan biridir. Zeynep’e çocukluğundan beri aşık bir adam Murat ve İstanbul’un köklü ve zengin ailelerinden birinin genç varisi Kenan. Murat’ın evlilik teklifinden hemen sonra Kenan’la tanışan Zeynep bir yol ayrımındadır. Bir tarafta kendisini seven ama ona karşı büyük bir aşk hissetmediği Murat, diğer tarafta uzak durmak istese de çekimine karşı koyamadığı Kenan... Açık denizler ve güvenli limanlar arasında bir seçim yapmaya çalışan Zeynep, aşkı yeniden sorgulamaya başlar. Kenan ve Murat arasındaki düşmanlık giderek yükselirken arada kalan Zeynep olur. Aşk ve Gurur, Kenan ve Murat arasındaki düşmanlığın içinde kendini var etmeye çalışan Zeynep’in hikayesidir.

Damla Sönmez (Zeynep):

damla-sonmez-500x500
Çerkes kökenli Damla Sönmez, 3 Mayıs 1987 yılında İstanbul’da doğmuştur. Geçtiğimiz sezon efsane olmuş olan Güllerin Savaşı dizisinde Gülru karakteri ile başrol oynamıştır. Ayrıca Bir aşk Hikayesi dizisinde Ceylan karakteri olarak kendisini göstermiştir.

Mert Fırat (Kenan):

mert-firat-500x500

Yakışıklı oyuncu 10 Ocak 1981 yılında Ankara’da doğmuştur. Başarılı oyuncu son olarak 2015 yılında Serçe Sarayı isimli dizide Kadir karakterine hayat vermiştir. Ayrıca İntikam, Binbir Gece gibi dizilerde de önemli rollerde yer almıştır. Yakışıklı oyuncu 2000’li yıllardan buyana oyunculuk yapan Mert Fırat oynadığı tiyatro oyunları ile de kendisini göstermiştir.

Alper Saldıran ( Murat):

alper-saldiran-500x500

Genç oyuncu 16 Eylül 1984 yılında İstanbul’da doğumlu Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlat Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Bir çok dizi ve filmde rol alan usta oyuncu son olarak 2015 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanan Kalbim Ege’de kaldı isimli dizide Mustafa karakterini canlandırmıştır. Ayrıca, Beni Böyle Sev (Ömer), Böyle Bitmesin ve Melekler Korusun gibi dizilerde de rol almıştır.

Tülin Özen :

tulin-ozen-500x500
Başarılı oyuncu 24 Aralık 1979 yılında İskenderun’da doğmuştur. En son 2016 yılında yayınlanan Muhteşem Yüzyıl: Kösem dizisinde Handan Sultan karakterine hayat vermiştir. Ayrıca Aldırma Gönül (Gönül), Yalan Dünya , Bizim Yenge (Zeyno) gibi dizilerde de rol almıştır.

Ahmet Rıfat Şungar :

ahmet-rifat-sungar-500x500

Genç oyuncu 9 Temmuz 1983 yılında İstanbul Kartal’da dünyaya gelmiştir. Deniz Seviyesi, Ah Neriman gibi dizilerde yer alan oyuncumuz daha önce de, "Merhamet" dizisinde Atıf Birsel  ve Karadağlar dizisinde 'Cemal' karakterine hayat vermiştir.

Laçin Ceylan :

indir laçin ceylan

Deneyimli oyuncu 25 Kasım 1965 yılında İzmir’de doğmuştur.En son 2015 yılında Delibal isimli Türk sinemasında rol almıştır. Ayrıca Çilek Kokusu, Benim Hala Umudum Var ve Galip Derviş gibi dizilerde de yer almıştır.
Limon Film'in yapımcısı olduğu , unutulmaz aşk dizisinin yapımcısı Hayri Aslan. Yönetmenliğini Taner Akvardar yapıyor. Senaryosunu ise; Yeşim Aslan, Caner Yalçın ve Mehmet Güzelbeyoğlu üçlüsü yazıyor.

Unutulmaz bir aşk hikayesi Aşk ve Gurur çok yakında Show Tv ekranlarında olacak!

 

İyi Seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..