Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Mayıs '18

 
Kategori
Astroloji
 

Uranüs Boğa Burcunda; Dünyaya ve Burçlara Göre Etkileri … ( 2018 – 2026 )

Uranüs Boğa Burcunda; Dünyaya ve Burçlara Göre Etkileri … ( 2018 –  2026 )
 

15 Mayıs 2018 Salı günü Boğa Yeniay’ının hemen ardından Uranüs 7 yıl sürecek olan Boğa yolculuğuna başlıyor… Kasım 2018’e kadar bu 7 yıllık süreçte neler yaşayacağımızın ön seyrini deneyimleyeceğiz. Kasım 2018’de tekrar Koç burcuna gerileyecek ve  5 Mart 2019 tarihinde bir daha geri dönmemek üzere Boğa burcunda 26 Nisan 2026 yılına kadar kalacak…

 Elektrik bulunduğu yıl keşfedilen ve yeni jenerasyon gezegeni olduğu için Batı ve Modern Astroloji’de Kova burcunun yöneticisi olan Uranüs; devrim gezegenidir. İletişim gezegeni Merkür’ün üst oktavı olarakta bilinir. Yaratıcıdan ve kaynaktan gelen bilgiye açılan tepe çakrasıdır. Uzay keşifleri ve Astroloji Uranüs’ün temsilleri arasındadır. Değişim, reform, yenilik, teknoloji, bilim, kuantum, fizik gibi dünyayı harekete geçiren, olay yaratan ve farkındalık getiren en güçlü gezegendir. Marjinal ayaklanmalar, geleneksel bakış açısının karşı çıktığı eylemler Uranüs’ün yaşam alanıdır.

 Uranüs transitlerinde güçlü enerji akışları yaşadığımızı gözlemlemekteyim. Aynı zamanda vücuttaki hormanlar ve duygularda da aşırı ve uç iniş çıkışlar, dengesizlikler olabiliyor. Her gezegende olduğu gibi Uranüs transtlerinde de bazı sağlık problemleri tetiklenebiliyor. Bunlardan en önemlisi tansiyon dengesizlikleri, baş dönmeleri, aşırı radyosyonun ve elektrik yükünün yarattığı kronik yorgunluk, can sıkıntısı, aksiyon ihtiyacı, gerginlik hissidir. Bol bol toprağa basmak, doğada vakit geçirmek ve bitkilerle ilgilenmek, kedilerle ve hayvanlarla temas kurmak bu gerginlikleri nötrlemeye yardım etmektedir. Bu geçiş sırasında çok yüksek bir yaratıcılık aktive olduğu için; ne kadar aktif ve hareketli bir yaşam seçersek o kadar gelişim şansı yakalarız.

 2010 yılında Uranüs’ün Koç burcuna girişiyle birlikte Koç, Terazi, Yengeç ve Oğlak’lar çok hareketli, süprizlerle dolu, değişim ve yenilik dolu zamanlardan geçtiler. Bu dönem kısa bir süre için bitiyor olsa da, Kasım’dan 2019 Mart’a kadar süreçle ilgili tamamlanma, kapanma gerçek anlamda form bulacak. Farklı, orijinal ve öncü olmayı seven Koç enerjisi Uranüs’le uyumlu çalıştığı için bitirmekte olduğumuz 7 yıllık süreç oldukça hızlı, ilerletici ve oldukça şaşırtıcı gelişmelerle doluydu. Hepimiz haritamızda Koç burcunda bulunan gezegen ve ev konularında farkındalıklar, uyanışlar yaşadık.

 Şimdi Uranüs Toprak ve burcunda ve Sabit nitelikte, çok rahat etmediği bir yerleşimde… Yine de yaşayacak olduğumuz her gün ve gecenin en yüksek hayrımıza olduğunu ve en çok ihtiyacımız olanı getireceğini hiç unutmamak, hep hatırlamak dileğiyle… Uranüs Boğa yolculuğunda yeteneklerimiz, değerlerimiz, kazançlarımız ve kaynaklarımız üzerinde önemli değişimler yaşayacağız. Dünya para sistemleri, madde algısı ve materyalist düzen de çok ilginç hareketlenmeler gündemde olacak. Haritalarımızda Boğa ve Kova burcunun yönettiği evler, natal uranüs’ümüzün bulunduğu ev konuları, yeniliğin ve değişimin birbiriyle bağlantısı olan deneyim alanlarını gösterecektir.

 

7 Yıl Sürecek Olan Uranüs Boğa Transitinin Dikkat Çektiği Konular;

·         Toprak ve tarım da sektöründe büyük yenilikler, üretim işlerini kolaylaştıran teknolojik gelişmeler ve buluşlar dikkat çekecektir.

·         Ekolojik olarak doğayı korumaya özen göstermeli, varolan kaynaklarımızı riske atmamaya ülke olarak çok dikkat etmeliyiz!

·         Ülkemizdeki bor madenleri olmak üzere yeraltı kaynaklarımız ve hazinelerimizle ilgili önemli gelişmeler ve yeni anlaşmalar gündeme gelebilir.

·         Emlak sektöründe genel bir hareketlilik ve fiyat düşüşü bekleyebiliriz. Estetik projeler ve yapılar daha çok önem kazanabilir. Orijinal tasarımlar üretilebilir.

·         Yeni bitkiler keşfedilebilir, farklı sebze türleri klonlayabilir, seracılık alanında yeniliklere imza atabilir  ve doğanın şifasından, toprağın bereketinden daha çok katkı sağlayabiliriz.

·         Geleneksel kurallar ve katılaşmış duygu, düşünce ve alışkanlıklar gücünü kaybedecek, nasırlaşmış ve takıntı haline gelmiş her konudan özgürleşmek, bırakmak daha kolay ve mümkün olacak.

·         Para biriminde ve ekonomi piyasalarında büyük yenilikler ve düzenlemeler gündemde olacaktır. İnternet para pirimleri değer görebilir ve yeni para birimlerine geçiş yapabiliriz.

·         Sanat dünyasındaki ilginç akımlar moda dünysını da etkisi altına alabilir. Var olan pek çok yeteneğimizi keşfedebilir, uzun süredir bastırdığımız yaratıcı enerjiyi somutlaştırabileceğimiz ortamlar bulabiliriz.

·         Bu 7 yıllık süreçte kadın haklarının ve kadınların daha çok dikkat çekeceğini, kadınlarla ilgili konularda yeni kararlar ve hukuksal düzenlemeler gündeme gelebilir.

·         Gerek politikada, gerek dünya sahnesinde kadınların daha çok ön plana çıkacağı bir süreç yaşayacağımızı öngörmekteyim.

·         Geleneksel ilişki kalıpları değişebilir ve ilişkilerde daha özgür bir süreç yaşanabilir. Cinsellikle ilgili konularda da bazı ayıplar kalkabilir ve toplumu bu konuda bilinçlendirmeye yönelik faaliyetler gerçekleştirilebilir.

·         Yaşayacağımız değişimler hayatımıza direk etki edecek ve somut düzlemde yenilikleri hemen yaşamımızda göreceğiz.

·         Para kazanmanın, üretmenin  farklı şekillerini bulabilir, maddesel anlamda güç kazanabilir ve içimizdeki yaratıcılığı somutlaştırma konusunda çok daha uzmanlaşabiliriz.

·         Binalarımızı güçlendirmeli, eskiyen yapıları yenilemeli ve olası deprem ihtimallerine karşı gerekli önlemleri almalıyız.

 

 Türkiye açısından oldukça hareketli bir döneme giriş yapıyoruz. Meclis kurulunda ses getirecek süprizlere ve adaylara hazırlıklı olmalıyız. Dış ülkelerle yapılan anlaşmalar şaşırtıcı olabilir ve aniden gerçekleşebilir. Bu 7 yıllık süreç Türkiye için çok önemli değişimler, reformlar ve yapılanmalar getirecektir. Yaşadığımız her olay ve durum; bilinçsel evrimimizi destekleyecek ve çok daha aydın, modern ve farkında bir bilince erişmemize hizmet edecektir. Geçmişte Uranüs’ün Boğa’da olduğu 1935’li yıllarda yine seçimlerin yapıldığını, Atatürk’ün ilk kez kadın milletvekilleri seçtiğini görüyoruz.

 Ülke içerisinde şehir ve ülke planlamaları, bu alanlarda değişimler geçmişte Uranüs Boğa geçişinde görülmüştü ve ülke haritamızın 11.evindeki yerleşimi yine benzer konuların ve değişimlerin yapılabileceğini gösteriyor. Özellikle mecliste kadınların daha çok ön planda olması ve kadın haklarıyla ilgili konularda harekete geçirici eylemler seyredebiliriz. Sosyolojik açıdan baktığımızda halkın isyan enerjisi yükselebilir ve protesto tarzı ayaklanmalar, mitingler, önemli parti kuruluşları gündeme gelebilir. Eğitim hayatında da çocukları ve gençleri etkileyen önemli değişiklikler bekleyebiliriz.

Uranüs’ü 7 yıl boyunca burçlarında ağırlayacak olan Boğa’lar başta olmak üzere, karşıt burcu Akrep’ler, diğer sabitler Aslan’lar ve Kova’lar; bu burçlarda gezegenleri ve önemli yerleşimleri olan herkes bu dönem en büyük yeniliği ve ayaklanmayı kendi kimliklerin de yaşayacaklar… Özgürlükleri ve bireysellikleri için mücadele etmeleri gereken durumlar gündeme gelebilecek… Önemli tarihleri ve değişim zamanlarını şimdiden tespit etmek; şüphesiz olaylarla daha kolay başa çıkmayı sağlamaktadır. Astrolojiyi deneyimlemeniz için verdiğim Aylık yorumlar; bu gibi önemli geçişlerin sizi nasıl etkilediğini, uzun bir süreci aydınlatarak anlatmaktadır ve isteyen herkes kolayca yararlanabilmektedir. Detaylı bilgi için aşağıdaki iletişim bilgilerinden benimle irtibat kurabilirsiniz. 
whatsup; 0538 853 39 67 – uranusyen@gmail.com

Uranüs Boğa geçişiyle birlikte başlayan 7 yıllık yepyeni döngüyü; en kolay, en keyifli, en farkında ve en sevgi dolu şekilde yaşamanın, deneyimlemenin, görmenin, hissetmenin, yaşamanın nasıl hissedildiğini bilmek ister misiniz ?

(Evet dediğinizde Theta Healing tekniğiyle yüklenecektir.)

Sevgi ve huzur dolu nice güneşli ve aydınlık günlere…

Miray Ertuğrul

 

Uranüs Boğa Geçişinin Burcunuza Göre Etkileri
 
 Koç
 

 

Boğa
 
İkizler
 
Yengeç
 
Aslan
 
Başak
 
Terazi
 
Akrep
 
Yay
 
Oğlak
 
Kova
 
Balık
 
 
Toplam blog
: 134
: 2047
Kayıt tarihi
: 24.12.13
 
 

Psikoloji, Ruhsal ve Karma Astroloji, yakından ilgileniyor. Yıldızların rehberliği doğrultusunda ..