Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Ağustos '16

 
Kategori
Dünya
 

Üst akıl kim?

AMERİKA VE İNGİLTERE NEDEN DOST DEĞİL?

Yüzyıllardır dikdatörlerin elinde sömürülen Ortadoğu halkı bağımsız ve özgür ülke olmak için Arap baharını başlattı. Tunus, Libya, Cezayir, Mısır ve Yemen'de dikdatörler devrildi.

Davos'un da rüzgarını arkasına alan Erdoğan, Fas'tan Lübnan'a kadar tüm ülkelerde meydan mitingleri yaptı. Ümmet bilincini tekrar yeşertti. Ortadoğu sokaklarında Türk bayrakları, duvarlarda Erdoğan posterleri ve tv lerde Türk dizileri. Ortadoğu bir anda bambaşka bir çehreye bürünmeye başladı. Erdoğan tüm bu mitinglerde Amerika ve İngiltere'nin yüzyıllardır unutturmaya çalıştığı bir bilinci de canlandırdı. Ümmet bilinci..
Ortadoğu ülkelerinin Erdoğan yüzünden bilinçlenmeleri Amerika ve İngiltere'nin işine gelmedi. Alarm zilleri çalmaya başlamıştı. Bu iki ülke yüzyıllardır "Böl, parçala, yönet" sloganıyla Ortadoğu da darbelere destek vererek yeni kurulan yönetimlerden nemalanmışlardı. Ellerinde cetvel, masa üstünde harita, ülkelerin sınırlarını yeniden çizmişlerdi.

Şimdi misyonları tehlikeye girdi. Erdoğan Malezya'dan Bosna'ya kadar tüm islam ülkelerindeki halkların birleştirici lideri oldu. Erdoğan'ın Ortadoğu'da yaptığı meydan mitinglerinden sonra ülkeler Erdoğan ağzıyla konuşmaya başladı. " Ne din, ne demokrasi düşmanı olmak zorunda değilsiniz. Millet iradesine dayanan bir siyasetle ekonomide ve diplomaside büyük başarılar elde edebilirsiniz"

Türkiye Ortadoğu da yüzyıllardır kaybedilmiş, sindirilmiş, bastırılmış Osmanlı fay hattını harekete geçirdi ve Ortadoğu sahnesine yeniden döndü.

Amerika ve İngiltere Erdoğan'ı durdurmak ve Ortadoğu sahnesine çıktığına pişman etmek istedi. Bu nedenle ülkemizin kılcal damarlarına kadar nüfuz etmeyi başarabilmiş bir terörist elebaşısı olan feto yu kullandılar. Cemaatin devletin tüm birimlerinde uyuyan hücreleri harekete geçti. Devleti teslim almaya çalıştılar.
İşte tüm mesele bundan ibaret.......

Ula Aşığı

 
Toplam blog
: 5
: 60
Kayıt tarihi
: 05.06.16
 
 

Uluslararası  Ödüllü Şair. Muğla yemekleriyle 16 ödül kazanmış gurme. Ula Aşığı, Kerimoğlu Efe, Y..