Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Mart '18

 
Kategori
TV Programları
 

Usta Sanatçı Ercan Yazgan Hayatını Kaybetti

Usta Sanatçı Ercan Yazgan Hayatını Kaybetti
 

Ercan Yazgan (Bizimkiler)


Geçen hafta geçirdiği felç sonucu hastaneye kaldırılan usta sanatçı Ercan Yazgan’dan ne yazık ki acı haber geldi. 71 yaşındaki sanatçının çoklu organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybettiği belirtildi.

Tedavi gördüğü hastaneden yapılan açıklamada : ”Sanat dünyasının sevilen ismi Necip Ercan Yazgan, İskemik Serebrovasküler hastalık tanısıyla hastanemiz nöroloji kliniğinde medikal tedavisi devam ederken 3 Mart 2018 tarihinde gelişen solunum yetmezliği nedeniyle hastanemiz yoğun bakım servisine kaldırılmış, yoğun bakım takibinde iken gelişen hipotansiyon, böbrek ve karaciğer yetmezliği ve bunların sonucunda oluşan çoklu organ yetmezliği nedeniyle bugün saat 23.05’ te kalbi durmuş, yapılan tüm müdahalelere rağmen geri döndürülememiş olup 23.45’ te hayata gözlerini yummuştur. Sanat dünyasına uzun yıllar hizmet etmiş böyle bir değerin kaybı için başta yakınları olmak üzere tüm sevenlerinin başı sağ olsun,”  ifadelerine yer verildi.

4 Nisan 1946 Sinop doğumlu Ercan Yazgan Perihan Abla’nın Şoför İsmet’i, 13 yıl boyunca Pazar akşamları evlerimize konuk olan Bizimkiler’in Kapıcı Cafer’i, Kaygısızlar’ın Memnun Kaygısız’ıydı. Bir çok dizi ve filmde rol almıştı. Canlandırdığı karakterlerle, mütevazi yaşantısıyla her daim izleyiciden büyük beğeni topladı. Güle güle mekanın cennet olsun güzel insan...

SİBEL YILMAZ

 

 
Toplam blog
: 145
: 716
Kayıt tarihi
: 22.02.18
 
 

1978 Bursa doğumlu. Kelimelerin Dansı ve Kırmızı Vosvos kitaplarının yazanı. Eşi ve kızları olmaz..