Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Aralık '11

 
Kategori
Etkinlikler / Festivaller
 

Ustaya Saygı Toplantısı İzmir'de Şadan Gökovalı Hocam için, gündeme düştü.

Ustaya Saygı Toplantısı İzmir'de Şadan Gökovalı Hocam için, gündeme düştü.
 

Prof.Dr. Şadan GÖKOVALI'nın İzmir'de USTAYA SAYGI Toplantısından görüntü


Konak Belediye Başkanı’nın sözünden de anlaşıldı. Hakan Tartan’ı İzmir’de gerçekleşen “ Mahmut Makal “ onur ödülünde dinledim.

Bu kez İzmir’de üstadım, Milliyet Blog sayfalarının yazarı, gazeteci Muzaffer Cellek beyefendiden Ustaya Saygı konulu, Şadan hocamın muhteşem toplantısını yazı ve  fotoğraflarıyla  izledim.

 Şadan hocamın eşsiz şiir ve söyleşi dinletilerini kaçırdığımı söyleyebilirim. Şadan Gökovalı hocam çok güzel şiir okur. O,   gökyüzüne masmavi şiirlerini, okur. O şiiri dağlara kanat vura vura, okur. Hocam , şiiri ezbere okur.

Şadan hocam merhaba diyerek, dünyanın en güzel gökyüzü altında kurulmuş, en güzel şehrinde diyerek, söyleşisi  ve şiirleri ile sevenleriyle buluşur.

En çok dikkatimi çeken bir başka konu Konak Belediye Başkanı’nın duygu ve düşünceyle örülmüş kültüre duyduğu saygı ve vefa  duygularını ise, İzmir’in bir sokağına Şadan Gökovalı hocamın isminin verilmesi ile ilgili duygularıdır, etkilendiğim.

Muzaffer İzgü’nün “Kaleden Akan koskoca bir ırmak” dediği sevgili hocamın toplantısında çok birikimli çok özel misafirler, davetliler yer almışlar..

Kültür ve basın, sanatçı, akademisyen, Şadan Gökovalı’nın mitolojik tarihine eşlik eden tüm dostları orada imiş.

Ve Halikarnas Balıkçı’sının kızı.

Sevgili hocam Prof.Dr. Şadan Gökovalı’yı ve  İzmir Konak Belediye başkanı Sayın Hakan Tartan’ı bir kez daha yürekten, candan kutluyoruz.

Bu muhteşem ve renkli toplantıyı kaçırdığımı bir kez daha yineliyorum. 

 
Toplam blog
: 642
: 524
Kayıt tarihi
: 19.07.08
 
 

Muğla'nın YERKESİK  beldesinde dünyaya gelmişim.  Yöremin o solunacak havasını, coğrafyasını çok ..