Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Fevzi Gültuna (Cavıldak)

http://blog.milliyet.com.tr/fevzigultuna

29 Mart '09

 
Kategori
Siyaset
 

Üşüyoruz

Üşüyoruz
 

Türkiye seçim arifesinde, her yerde mitingler var; arabalardan yapılan anonslarla bir gürültü patırtıdır giderken İHA muhabiri İsmail GÜNEŞ’in 112 acil görevlisine “helikopterimiz düştü bizi kurtarın” çığlığı ile Türkiye’de hayatın akışı birden değişti. Bu ses kulaklarımızı çınlatmaktan öte yüreğimizi deldi, delmekte. Bu olayın detaylarına girmek istemiyorum çünkü tüm Türkiye bu olayı dakika dakika televizyonlardan izledi. Helikopter kazası duyulur duyulmaz askeri ve sivil kuruluşların tamamı arama ve kurtarma operasyonuna katıldı. Hepside canla başla çalıştı; bundan hiç kimsenin şüphesi yok. Ancak bu acı olay arama ve kurtarma konusundaki eksikliklerimizi hatalarımızı birkez daha ortaya çıkardı. İnşallah yetkililer yeni düzenlemeler yaparak eksikliklerimizi giderirler. Bizlerde kıymetli evlatlarımızın yardım çığlıklarını bir daha duymayız.

İkinci bir hususta günde en az iki veya üç miting yapan Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu ancak Allah’ın rahmetine kavuşunca yazılı ve görsel basında yer bulabildi. Nasıl bir milletiz ki insanlarımız aramızdan ayrılınca hakkını teslim ediyoruz. Keşke sağlığında basında bu kadar yer bulsaydı.

Millet onun dik duruşunu, yanlışlıklar karşısında susmayışını sevdi ama bu sevgisini sandığa yansıtıp partisinin yeterli oy almasını sağlayamadı. Göremediği “Büyük Birlik rüyası” ancak onun vefatından sonra gerçekleşti.

Muhsin Başkan mekanın cennet olsun, rahat uyu.

Bil ki; ŞİMDİ BİZ ÜŞÜYORUZ.

 
Toplam blog
: 78
: 604
Kayıt tarihi
: 06.02.09
 
 

1957 Amasya' da doğdum.İlkokulu Amasya' da okudum. Ortaokul ve liseyi Sincan' da, yüksek okulu Samsu..