Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Nisan '09

     
    Kategori
    Futbol
     

    Utanç derbisi

    Bu akşam Ali Sami Yen Stadı'nda yaşananlar bir kez daha gösterdi ki artık önlem alma zamanı geldi de geçiyor. Fenerbahçe-Galatasaray derbisini dünyanın en önemli derbisi kabul ediyoruz. Bu dünyanın gözünün üzerimizde olduğunu gösteriyor. Maçın son dakikası içinde yaşananlar bir futbol maçını değil, bir boks karşılaşmasını andırıyordu. Ben kendi adıma utandım.

    Bu akşam maçta yaşanan en utanç verici şey ise A milli takımdan arkadaş olan bazı oyuncuların birbirleriyle yumruklaşmaları ve küfürleşmeleriydi. Özellikle Sabri, Arda, Semih, Emre Belözoğlu başta olmak üzere birbirleriyle normal hayatta arkadaş olan oyuncuların böylesine gerilmesi ve birbirlerini üzmeleri kabul edilemez.

    Maçı kaybeden takım şampiyonluktan kopacaktı, beraberlik durumunda her ikisi de kopacaktı. Bunun verdiği stresle sahada futbol adına pek bir şey göremedik. Mücadele üst seviyedeydi ama futbol vasatın altındaydı. Galatasarayda Emre Aşık, Mehmet Topal ve Milan Baros; Fenerbahçe de ise Lugano, Deniz ve Emre sivrilen oyunculardı. Pozisyonu az, mücadelesi yüksek maçta oyunun hakkı beraberlikti ve maç beraberlikle bitti. Sonuçta her iki takımda bu sezon şampiyonluğa havlu attılar. Kırmızı kartlarında hesaba katılmasıyla her iki takımda bundan sonra en azından 3. olabilmek için mücadele edecekler.

     
    Toplam blog
    : 1
    : 397
    Kayıt tarihi
    : 12.04.09
     
     

    Karadeniz Teknik Üniversitesi, Mühendislik Mimarlık Fakültesi, Elektrik Mühendisliği bölümü mezunuyu..