Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Nisan '10

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Utanç karası ve tepki

Utanç karası ve tepki
 

İnanılır gibi değil.. Asrın en aşağılık ve acımasız ve hatta pislik, iğrenç olayı gerçekleşiyor Siirt’te.. Bu olaylar sanki normal polisiye vukuatmış, sıradan sıç olaylarıymış gibi neredeyse teğet geçiştiriliyor.. Ve medya uzun süredir acaip faydalı ve hayırlı bir iş yaparak üstüne gidiyor ve ortaya çıkarıyor.. Ya bu arada devletin en yetkili ağızları ne diyor? Ne dese beğenirsiniz? Basını suçluyor.. Sanki bu suçları işleyen basınmış gibi.. Sanki bu olayları bu kadar zamandır “low profile” geçiştiren basınmış gibi..

Kardeşim kendinize gelin.. Bu zaten Türkiye’nin problemi.. Bu ülkede gözü dönmüş çok yaratık var.. yalnızca Siirt’te değil.. Karşı cins probleminin halledilemediği bir ülkede, GÖZÜ DÖNMÜŞ ABAZANIN birçok yerde hazıır nazır dolaştığı bir ülkede daha çook olur böyle olaylar.. Allahtan bu tiplerin hepsinin aynı şeyi yapmaya cesareti yok..
Hani yakında referandumda oy verip doğru anayasa seçimi yapacak halkımız var ya, daha çook fırın ekmek yemek lazım, medeniyet seviyesinin yanına bile yaklaşabilmek için..

Tekrar olaya dönersek eğer;

bir güruh ki, 3 yaşında bebek üzerinde cinsel – daha doğrusu HAYVANİ – duygularını vahşice tatmin ediyor, onunla da kalmıyor öldürüyor.. Ondan sonra bunların bir kısmı serbest bırakılıyor.. Neymiş efendim? Yok eğitim yarıda kalmasınmış vs.. Geçiniz efendim geçiniz.. Hani gereken yapılmıştı muhteremler? Kim bunları serbest bıraktı, bıraktırdı? Hangi yetkililer cezalandırıldı? Buna göz yuman, geçiştirmeye çalışan, bu olayı küçümseyen, bunun için burada görevini yapan basını suçlayan herkesi şiddetle kınıyoruz..

Nasıl ve hangi yetkiyle mi? Çok basit, yalnızca insan olarak..
İnsan olmamızdan aldığımız yetki ile..
Yazıklar olsun.. Bin kere yazıklar olsun.. Milyon kere olsun..

10, 000 dolar milli gelirli, çağ atlayan, demokratik Türkiye ha??

Gülsek mi yoksa gerçekten ağlasak mı? Tabii ki ağlamak bile yetmez..
Bu yaratıklar insansa eğer, bizler neyiz diye düşünüyoruz hiç kimsenin şüphesi olmasın..

UTANÇ DUYAN BİR İNSAN, YALNIZCA İNSAN.
 
Toplam blog
: 384
: 1684
Kayıt tarihi
: 02.05.09
 
 

Yazmayı, okumayı, paylaşmayı, özgürlüğü seven, "BİLGİ"lenirken, "BİLGİ"lendiren dünya insanıyım. Lai..