Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Ocak '17

 
Kategori
İlişkiler
 

Utanma aşkı artırır, utanarak sevişirsek aşktan ölürüz

Utanma aşkı artırır, utanarak sevişirsek aşktan ölürüz
 

Hangi durumlarda utanarak sevişme olur ki? Arada bir denklik yoksa mesela sizden büyük biriyle yahut tersi. Kendinize yakın olarak gördüğünüz kimseyle. Kardeş ya da abi gibi gördüğünüz kimseyle ve bu duruma hazırlanmadan apansız. Hiç aranızda bir şey yokken.

Utanma yasak ilişkilerde daha fazladır. Bir ilişki normalse verdiği zevk de normaldir. İlişkinin zamanı, şekli ve yeri de utanma yaratabilir. İki tarafın utandığı sevişmeler anlatılamaz da bir tarafın utandığı ilişkiler de çok tahrik edicidir.

Utanarak yaklaşmak, reddedilme korkusu, karşıdakinin pek razı olur görünmemesi, utanması çekinmesi hatta korkması utancı arttırır ve ilişkiyi dayanılmaz kılar.

Zaten bir ilişkiden zevk almak istiyorsan hiçbir şey normal olmamalı. Utanmanın neden zevki artırdığı bilinmez ama aşk güçlüğü sever pijaması dikenlerle yırtılmış birini yataktaki hatuna tercih edersiniz.

Karşıdakinin acılı olması, ağlaması, şimdi bu işin yeri zamanı değil durumları ilişkiyi cazip kılar. Utanma ne kadar fazlaysa sevişmenin zevki de o kadar fazla olur. Taraflardan birinin sevişmeyi bilmiyor olması da zevki artırır.

İnsanların çoğunun hayalidir böyle ilişkiler fakat genelde normal bir şekilde yatağa girilir. Bir olay bir durum nedeniyle emrivaki olarak görmek, yaklaşmak, çarpışmak, kucaklaşmak, gizlice izlemek gibi durumlar tahrik edicidir.

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..