Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Mayıs '13

 
Kategori
Güncel
 

Uyan artık Türkiyem

Uyan artık Türkiyem
 

KENDİLERİNE ÇALIŞTIKLARI İÇİN KOLTUKLARI DOLDURMUŞLAR


Ben her zaman diyorum, bu ülkenin geneli safi uyuklarken, meclise bize vekil tayin ettiğimiz kişiler her daim uykusuz geçiriyorlar. Ha öyle sizi bizi düşündüklerinden değil; acaba keserin sapını kendimize doğru nasıl yontarız diye düşünmekten.

Sayın vekillerimiz yine biz saf saf uyurken kendilerine kıyak bir yasa hazırlamışlar duyunca insanın ağzının suyu akıyor.

Neymiş beylerimizin istekleri: efendim önce trafikte öncülük istiyorlar. Nasıl mı? Ambulans gibi olacaklar yetişmeleri gereken çok yerler var ya mesela kimi İmralı ya koşacak kimi, kandile koşacak, kimi düğüne davete şeref konuğu olarak katılacaklar tabii ki de öncelik haklarıdır.

Sonracıma kırmızı pasaport kendilerine, eşlerine ve 25 yaş altındaki çocuklarına ömür boyu geçerli olmak kaydıyla  biz fukaranın çocuğuna bırakın kırmızı pasaport normalini bile vermezler.

Beyler birde protokolde orgeneral den üstün olmak istiyorlar; Eee haklılar adamlar oraya dirsek çürütüp geldiler, Orgeneral gibi anasının karnından general olarak doğmadı. 

Diğer kıyakları tedavi giderlerini meclis karşılayacakmış vay be adamlar bunca senedir ceplerinden mi tedavi oluyorlardı. Hakları tabi artık meclis ödeyecekse estetik operasyonda buna dâhil olmalı değil mi? Beylerin yaş ortalamasına bakılırsa estetik zamanları gelmiş de geçiyor bile kimi yüzünü ütületir, kimi memelerini toplatır kimi kaportasını düzeltir. Sen ne karışıyorsun demeyin, demeyin adamlar haklı toplum önüne çıkıyorlar düzgün ve albenili olmalılar ki halkın zaten kapalı olan gözünü boyayabilsinler.

Onları her düğününüze, açılışınıza davet edebilirsiniz. Neden mi takıları ve çiçek paralarını da meclisin ödemesini istiyorlar. Tüm bu haklar şu an meclis koltuğunda oturanlar için değil ağabeylerini ablalarını da düşünmüşler, bir kere vekil seçilmek yeterli olacakmış.

Beyler bir sorum  var; siz hiç  imamın kayığını  duydunuz mu? Bir gün her canlı gibi sizlerde ona bineceksiniz. Vicdanınız rahat bir şekilde o yolculuğa çıkabilecek misiniz? Çünkü bu isteklerinizin olması için hani bir laf vardır tüyü bitmemiş yetimin hakkı var diye bu millet size hakkını helal edecek mi sanıyorsunuz. Ellerinizi cebinizden çıkarıp biraz vicdanınıza koyun şükür etmeyi bırakında elhamdüllüllah deyin yeter tırtıkladıklarınız. 

 
Toplam blog
: 173
: 568
Kayıt tarihi
: 15.01.10
 
 

Kamuda çalışıyorum, dünyalar tatlısı üç tane yavrum var. Burda bulunmamın sebebi hayatı sizlerle ..