Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Temmuz '08

 
Kategori
Sosyoloji
 

Uyan da balığa gidelim

Uyan da balığa gidelim
 

googledan aldim


Son secimlerde istikrarli bir Turkiye icin destek veren is adami, aydin ve gazetecileri kutluyorum. Turkiye`nin icinde bulundugu durum, bugunku iktidar partisine destek vermekle ne kadar dogru karar vermis olduklarini gosteriyor. Bu istikrari artik hic bir guc bozamaz. Ekonomik gostergeler Cumhuriyet tarihinin hic ulasamadiklari seviyeye ulasti. Ic ve dis borclar hemen hemen tarihe karismak uzere. Kisi basina dusen milli gelir yirmi bin dolari buldu. Toplumsal uzlasi her konuda kendini gosteriyor. Ucuncu dunya ulkeleri ve gelismekte olan ulkeler Turkiye`yi hayranlikla izliyorlar. Bu kadar kisa sure icerisinde bu kadar basarili olmanin sirri nedir diye arayis icine girdiler. Avrupa Birligine girmemize ramak kaldi ama biz girmek istemiyoruz. Biraz daha yalvarsinlar ondan sonra dusunuruz. Ithalatimiz geriledi, ihracat urunlerimiz dunyanin her ulkesinde aranan markalar arasinda yerini aldi. Demokrasi ve insan haklari konusunda gelismis ulkelere ornek oluyoruz. Isyerleri calistiracak eleman bulmakta sikinti cekiyorlar. Butun gelismeler uydu vasitasi ile izleniyor. Suc isleme orani nerede ise yok. Polislerin issizlikten cani sikiliyor. Trafik sorunu kokten cozuldu. Yeni bulunan iksir sayesinde olum suresi 100 yasina uzatildi Enflasyon sozcugunu lugattan cikardik. Turkiye Buyuk Millet Meclisi uyelerine ilgi artti gece gunduz milletvekillerinin kulalaklarini cinlatarak onlara destegimizi gosteriyoruz.

Su anda piyango cekilisi var, bakarsiniz sizede cikabilir. Gece yatarken hazirlikli olun, kapiniz calindiginda hazirlanacak zamaniniz olmayabilir medyaya hazirliksiz yakalanmayin.

Ormanda yasayan canlilar bile, agaclardan biri kesildigi zaman tepki gosterirken, sahip oldugu degerlerin yok edilmesine sesini cikarmayan topluma yapilanlaraz bile.
 
Toplam blog
: 377
: 711
Kayıt tarihi
: 05.08.06
 
 

Türkiye'yi ve Türk insanını çok seviyorum. Dünyada bütün canlıların yaşam hakkı olduğuna inanıyorum...