Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Şubat '13

 
Kategori
Güncel
 

Uyanacak mıyız?

Uyanacak mıyız?
 

Terörist başı tarafından seçilen heyet ADA’ya varmış. Vuslatları hayırlı! olsun. Gidişleri olur da, ….

‘‘Başta Türk Milliyetçiliği olmak üzere tüm milliyetçiliği ayaklar altına almış bir iktidarız…’’

Sıfır sorunlu komşularımızdan korunmak için Hollanda’dan patriot,

Parası bizden ama düdüğü başkası çalıyor, hoca.

Suriye tarafından düşürüldüğünü iddia edip, kanını yerde komadığımız bir kahraman pilotumuz vardı. Akıbetini bilen var mı? Merak etmeyin ve bu sulh ortamını bozmayın sakın.

Avrupa’nın gıpta ettiği ekonomi bizde kıskanmayın. Onlar battı, biz çıktık. 2005 ve 2011 yılları arasında Koyun eti fiyatı %233, salça %243 peynir %265 artmış. Yumurta %95, tüp gaz %88, elektrik %97 çay %81 ekmek %77 artmış (TUİK verileri). Ve Enflasyon “tek” rakamlarda…

Eski Genel Kurmay Başkanı, başka eski Genel Kurmay Başkanı’nı tanık göstermiş, mahkeme kabul etmemiş. Etmez tabi kardeşim, tanık olmak için ya eski terörist olacaksın, ya da tecavüz veya kalpazanlık suçundan hüküm giymiş, en azından Türk ordusuna küfretmiş olacaksın. Yoksa olmaz.

Ne dediniz? Van minit mi? Bırakın bu ayakları ‘‘Hapislik yan gelip yatma yeri değildir’’, herkes haddini bilecek, karşınızda ülkenin ilk müstakbel başkanı duruyor.

Laiklik karşıtı eylemlerin odağı olmak mı? Geçin bunları bi kalem geçin. ‘Başbakan Yardımcısı BOZDAĞ, Diyarbakır’da Dini Kanaat Önderleriyle basına kapalı toplantı yaptı.’ Nasıl güzel haber değil mi? Rahmetli Erbakan’ın kemikleri sızlıyordur, ‘benim suçum neydi’ diye.

Ellerinde Türk bayrakları ile Silivri’de yürüyüş yapıp, barış ortamını bozmaya çalışan gözü dönmüş! emekli askerleri, görevdeki askerler tazyikli su sıkarak püskürtmüş. Vatana millete kutlu olsun.

Ahmet ŞIK ‘İmamın Ordusu’ diye kitap mı yazmış. O isim bize aitti, Telif yasasına muhalefetten atın içeri’.

Kendisine Başbakanın talimatı ile LCD televizyon verilen Terörist başı, sağlığına dikkat etse de, prostat başlangıcı ve nefes darlığı problemleri! yaşıyormuş.

Kanserle mücadele eden Malatya İnönü Üniversitesi eski Rektörü Prof. Fatih Hilmioğlu’nu yeniden Silivri’ye koymuşlar. Avcılar Murat Kölük Hastanesi, Hilmioğlu’nun daha kapsamlı bir hastanede kontrol altında tutulması gerektiği kanaatinde olduğu halde dün alıp, Silivri’ye götürmüşler. Hocam gel vazgeç inadından, yazalım seni de barış heyetine! anında tahliye.

Başbakanın doğduğu Rize’yi Mübarek ilan eden AB Bakanı Egemen Bağış, Başbakan’ın mesajlarının ve son dönemdeki çıkışlarının Avrupa ülkeleri üzerinde ‘uyandırıcı’ etkisi olduğunu vurgulamış. Aynı etkinin halkımız üzerinde de oluşması dileklerimle.

İZMİR, 23 Şubat 2013.

 
Toplam blog
: 159
: 1303
Kayıt tarihi
: 19.06.12
 
 

1963 yılında Balıkesir'in şirin ilçesi Erdek'te doğdum. Yüksek lisans eğitimimi Dokuz Eylül Ünive..