Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Ocak '10

 
Kategori
Güncel
 

Uyanma zamanı III.part

Uyanma zamanı III.part
 

2005 yılında Kanada , Meksika ve ABD arasında bir anlaşma imzalandı. Bu anlaşma halka duyurulmadı, kongrede oylamaya sunulmadı ve ABD-Kanada-Meksika arasındaki sınırları kaldırarak onların bir birlik haline getirdi. Buna "Kuzey Amerika Birliği" adı verildi. Bu bir ticaret anlaşması değil. Bu , söz konusu ülkelerin bağımsızlıklarının ellerinden alınması demek. Böyle bir olayın tüm gazetelerin mahşetlerinde olması gerektiğini düşünebilirsiniz. Bu hareketin arkasında bulunanlar, medya sektörünün arkasındaki bulunanlarla aynı kişiler ve bize bilmememiz gereken şeyleri söylemezler. Kuzey Amerika Birliği, Avrupa birliği, Afrika Birliği ve yakında kurulacak Asya Birliği ile aynı yapıdadır ve hepsinin arkasında aynı kişiler vardır. Ve zamanı geldiğinde; Kuzey Amerika Birliği, Avrupa Birliği, Afrika Birliği ve Asya Birliği birleşecek ve bu adamların 60 yıldır üzerinde çalıştıkları planın son aşaması gelecektir.

TEK BİR DÜNYA DEVLETİ

"Bir Dünya Devleti'ni, istesek de istemesek de kurmalıyız. Asıl soru, bu devletin zorla mı yoksa herkesin rızasıyla mı kurulacağıdır."

Paul Warburg. Dışilişkiler Üyesi Federal Rezerv Sistemi'nin Kurucusu

"Washington Post, New York Times, Time Magazine ve diğer büyük yayın organlarının yöneticilerine, görüşme çağrılarımıza katıldıkları ve verdikleri sesizlik sözünü 40 yılı aşkın süre tuttukları için teşekkürü borç biliriz. Eğer bu yıllar boyunca halkın dikkatini yaptıklarımıza çekselerdi dünya üzerindeki planımızı gerçekleştirmemiz imkansız olurdu.

Dünya her geçen gün daha bilinçli ve daha hazır bir şekilde Dünya Devleti'ne doğru ilerlemektedir. Entellektüel elit bir kesimin ve dünya bankerlerinin kuracağı bir cok uluslu egemenlik geçtiğimiz çağlarda gördüğümüz tek uluslu oluşumlardan daha caziptir."

David Rockefeller, Dışilişkiler Üyesi

Tek banka , Tek ordu , tek bir güç merkezi.

Ve tarihten birşeyle öğrenmişek, o da gücün zarar verdiğidir , mutlak güç ise mutlak zarar verecektir.

 
Toplam blog
: 6
: 7949
Kayıt tarihi
: 21.10.09
 
 

İzmirde yaşıyorum. Aslen Mardinliyim. 1994 doğumluyum. Fizik alanına baya merakkım var. Ve tarihi ol..