Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Eylül '08

 
Kategori
Futbol
 

Uyarı....

Uyarı....
 

biz uyarılarımızı yapalm.


Futbol ile ilgili 136 tane yazı yazmışım.

İçlerinden Aziz Yıldırımla olan konulara bakın hepsinde Aziz Yıldırımı övmüşümdür.

Şimdi her şey değişti. Bu kadar sene Aziz Yıldırımı öven ben bazı şeyleri de söyleyip uyarmam gerektiğini size en uygun dil ile anlatacağım.

Beş haftada iki galibiyet alan takım. O da kendi sahasında... Sivas maçında durum 1-1 iken şu yedek klübesinden ‘’hadi bir adam gelse de şu maçı kurtarsa’’ dediğimde karşıma çıkan adam Burak Yılmaz olduğunda ‘’haydaaaa gelen adam bu mu’’ dedim.

Burak Yılmaz Beşiktaşın gönderdiği bir adamdır. Burak yılmaz ne yapar?. Çalım atar ama nereye. Karşında rakip olmadığı zaman çalım !(...) atar. Şut çeker mi?. Çekse bile dağlara taşlara vurur. Adam da eksiltmez. .Yani ince işler yapacak bir adam değil. Bu adamı maçın en kritik anında oyuna koyuyorsun ki burada suç senin değil Aragones . Burada suç Aziz yıldırımındır. Sana verilen malzame bu. Bir zamanlar senin kadronda oyuna girecek isimlere bak: Mehmet Yozgatlı, Anelka, Tuncay, Kemal. Mehmet Yozgatlı süper adam değil belki ama rakip takım onu gördüğünde bu adam önemli işler yapar diye korkuyordu. Bir orta yapar. Şut çeker diye beklerdik. Nitekimde İyi işler yaptı. Kimse inkar edemez.

Nereden nereye... Şimdi işin Beşiktaşın ziktir ettiği burak senin kurtarıcınsa allah sana yardım etsin. Bütün yük alexin üzerinde. Alex bunun farkında ama adam efendi adam. Bunu sana aragonese söyleyemiyor ve işini yapıyor.

Onun için yazın ne kadar çalışırsan kışın o kadar rahat edersin Aziz Yıldıvım Aziz Yıldıvım. Karınca –ağustos böceği hikayesi gibi...

Saygılar...

 
Toplam blog
: 386
: 739
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

Eskiden Ergin (yengeç dansı) rumuzuyla yazardım. . Doğruyum, çalışkanım Fenerliyim.   @Ergin Fene..