Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Mart '08

 
Kategori
İlişkiler
 

Üyelik gerektirebilecek blog konuları!

Üyelik gerektirebilecek blog konuları!
 

Gerekli olan bilgi ve donanımlara sahip MB yazarları arkadaşlarımızın yaratıcı kalemleri sayesinde blog kategorisinde işlediği yeni konular keyifli anlar yaşatmakta bizlere.
Ancak,çok hoş anlatımlar içeren bu yazı dizileri doğal olarak rekabet ortamlarını da oluşturmakta!
İlk defa Sabiha Rana hanımefendinin Onlar kocaman çocuklar yazı dizisi ile başlayan MB yazarlarını kaynaştırma ve tanıtma projesini takiben;
Sayın Mine hanımefendi,hemen sonrasında Esma Kahraman hanımefendinin Antidepresan TAŞ , Mesut Selek beyin MB cennet mahallesi,Solohan beyin Blog yazarlarını tanıyalım ve son olarak ta Cehennem mahallesi başlıklı yazı dizisi Mustafa Mumcu bey tarafından sürdürülmekte.

Öncelikle ben,tamamını çok beğenerek ve yakından takip ettiğimi belirtmeliyim,çünki bu konular coşkumuzu artırmakta ve arkası yarın beklentisi içerisine girmemizi sağlamaktadır.
Mevcut durumdan hiç şikayetçi olmadığım yayınlanan her blog yazısına yaptığım yorumlardan anlaşılacaktır.

Ancak hepimizi ilgilendiren konular olması nedeniyle ortaya çıkan bu ortamının oluşması,doğal olarak okunma sayısı ve yorumlar açısından yazarlar arasında reyting savaşları başlatacaktır diye düşünüyorum.

Aynı kategorilerde benzer konuları yazmak hazırlığı içinde olan arkadaşlarımızda olacaktır mutlaka.

Kendimizden birşeyler bulabileceğimizi umarak bir sonraki yayınları beklememiz,aynı şekilde konu ile ilgilenen yazarlarımızıda okunmak beklentisi içerisine sokacaktır.

Bizlere düşen görev tek bir yazarımıza bağlı kalmadan keyif duyacağımız tüm konulara ilgi göstermek olmalıdır.

Aksi halde belli yazılara abone olmak gibi gruplaşmaların oluşması endişesini taşımaktayım!

İlerleyen zamanlarda Blog kategorisi köşesinde bu konular dışındaki yazılara ilgisiz kalınması görüntüsü hoş olmayacaktır.

"Hiç bir kasıt içermeyen"ancak konunun gereği olarak mutlaka oluşacak rekabet ortamının en aza indirilmesi keyfimizi daha da artıracaktır düşüncemi paylaşırsınız umarım.

Çoğaldıkça lezzeti kaçabilir çünki!



 
Toplam blog
: 1021
: 1607
Kayıt tarihi
: 19.10.07
 
 

Çok eski olmayan bir tarihte tıpkı sizler gibi Melek'lere gülümsermişim uykulu hallerimde!  ..