Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Ekim '07

 
Kategori
Psikoloji
 

Uyku tatlı geldi!

Uyku tatlı geldi!
 

Ohh belkide en rahat olduğumuz hal uyku halidir, ne güsel sıcacık yatağımıza kıvrılır hayal dünyasına yelken açarız... İyi güzel şeydir uyku ancak uyanmak biraz zordur o kadar rahatlığa alışmışken tekrar koşuşturmalı hayatımıza dönmek zor gelir, e bir de sıcacık yorganımızdan şu somsoğuk havayla temas etmek de bir üşengeçlik sebeblerinden biri...

Bazıları da şöyle düşünür; 'Aman şimdi kalkıcam sabahın köründe yollara düşücem off çekilir mi yaaa' hayat o an çekilmez bir çile olur herhalde değil mi?

Gece olup yatağımıza sokulduğumuzda ise sanki bir dakika bile uyumamışız gibi gelir bize saatin alarmını duyduğumuzda, oflayarak kalkarız yatağımızdan ne çabuk da geçmiştir bizim için zaman sanki daha hiç uyumamışızdır gibi gelir o an bize.

Ne çekilir çile bu yaaa değil mi? Ama bu hayatın sadece küçük zorlukları en önemliside o hemen geçen zaman olan uykuda kabus görerek o kısa dakikayı mahvetmemek , ama yine bu bizim elimizde değil ama biçoğumuz kabus görmez bazıları rüya bile görmez hadi yine iyisiniz:)

(Not:Bu yazıyı yazmaktaki amacım size uykuyu anlatmak veya tanımlamak değildi genel olarak yaşadıklarımızı paylaşmaktı katılmayanlarada saygımız var)

 
Toplam blog
: 46
: 1645
Kayıt tarihi
: 06.10.06
 
 

Hayatı en güzel şekilde yaşamaya çalışan ve aynı zamanda ailesine de yaşatmaya çalışan biriyim........