Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Şubat '12

 
Kategori
Siyaset
 

Uyutuluyoruz...

Uyutuluyoruz...
 

Evet biz  vatandaş olarak resmen uyutuluyoruz. Hem de öyle gizli saklı değil ayan beyan uyutuluyoruz. Biz Türkiye'min sorunlarını çözsün diye seçiyoruz vekillerimizi, gönderiyoruz meclise... Peki sorun ne? Sorun çok. Sonuç ne? Sonuç... Orası biraz muamma. 

Her gün haberlerde terör izliyoruz. Sadece dağdaki terör değil Türkiye'nin başkenti Ankara'da, mecliste. Sanmayın ki halk için kavga ediyor bunlar, bizim için tartışıyorlar sanmayın. Onlar kendi havalarında. Biri tutturmuş bir Hakan Şükür diye. Onla yatıp onla kalkıyor. Onun için harcadığı zamanı Yalova için harcasaydı eminim Yalova ile İstanbul yarışırdı yani. 

Lütfen..

Kusura bakmayın arkadaşlarım bunlar gerçekler. Sayın Muharrem İnce'yi örnek olarak verdim. Herhangi bir kast aramayın lütfen. Anlaşılan o ki vekillerimiz Türkiye'ye halkın gözünden bakmak yerine kendi gözleriyle bakıyorlar. Çünkü tüm kararları kendi rahatları için alıyorlar nedense. 

Sorunlar Ne Olacak?

O kadar çok sorunu var ki şu güzel ülkemin. İşsizlik gibi, asgari ücret gibi, atamalar, emekliler, memurlar, öğrenciler, işçiler... Bu liste uzar gider. Sorun çok ama sonuç yok neye yarar. Söz konusu vekil maaşları olunca o kadar hükümet muhalefet sus pus. Konuşunsana kardeşim muhalefet edinsene. Bu kadar maaşı alırsam ben halkın yüzüne nasıl bakarımın hesabını yapacağınıza nerede villa alsam nereye inşaat diksem hangi yatı alsam hesabını yapmıyor musunuz? 

 
Toplam blog
: 3
: 438
Kayıt tarihi
: 07.01.12
 
 

22 yaşında bir web masterım. Türkiye'mi çok seviyorum o kadar! ..