Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Ana yurdunuz Kazakistan'dan hakiki insanımızın ruhunu anlamak/anlamlandırmak ve bir taraftan da hayatıma yeni açılar kazanmak amacıyla eğitim görmeye adamıştı beni kaderim. Tayınım buraya çıkınca seve seve gelmiştim buralara... Başlangıçta bu bir öfori duygusuydu ama nihayetinde sinmişim Türkiye'nin rutin yaşamına. Yazmayı sever..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Ayrılmak mı - birleşmek mi

Hürriyetimizi kısıtlayıcı prangalar, sadece ve sadece insanlığın eserleridir. Zincirlerimizi kırmak artık imkansızdır, hemen de 'sapkın' olarak niteleneceğiz toplum tarafından. Dinlerimiz, sadece birer afyonlarımızdır. Halkın bizzat kendisi tarfından ilahileşmesi için kullanılmıştı bu ideolojiler! Yorumun için çok sağol!

17 Mart 2007 18:56
Dejavu

Adeta psikanaliz seansını uygulamaya kalkmıştınız bu satırlar aracılığıyla. Çok etkilendiğimi açıkça söyleyebilirim. Bu yazınız biraz da Alis'in öyküsünü anımsattınız bana, o harikalar ülkesinde))) "Beni aç!" ibaresi de tam uymaktadır... Övgünün yanı sıra eleştiriye de muhtaçtır yazar. Ama eleştiri bir tür yazamıyorum, ama bilginizin ve düşüncelerinin derinlenmesini dilerim! Umarım, Zeitgeist'ın kumları sizin ruhunuzu daha da zenginleştirir ve bol bol blog.eserlerini yaratmada yardımcınız ve detekçiniz olur! Saygılarımla, Daniyar Kosnazar

15 Mart 2007 18:19
 
Toplam blog
: 3
: 1576
Kayıt tarihi
: 13.03.07