Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Gazete ve kitaplara hep tersten göz atar, daha sonra okumaya başlarım. Bu özelliğim devrik cümlelerime de yansımış. Hayata da bu açıdan bakıyorum. Değişik ters bir açı... Yazılara yaptığım yorumlar bile ters. Yorumlarda kullandığım üslup çoğu kişiye ters gelebilir. Olaylar ve kişiler beni ilgilendirmiyor. Yazının, yorumun ..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Dijital İkiz Nedir?

Her alanda kullanıabilir olduğunu düşünüyorum? Üretim önceden her türlü duruma uygun hale gelebilecek...**Düşünüyorumda acaba ülkemizdeki krizlere de dayanabilirmi-öngörebilirmi. Yapabilir tabi ama önerileri kim dinleyecek(!)** Teknoloji umarım ülkemizde de karşılığını bulur. Artık her şey önceden öngörülebilir hale gelecektir. Elinize ssağlık. Buralarda bu tür yazılar sıkça yazılmalıdır.

23 Mart 2021 17:31
Ortadoğu Paradoksumuz

Elinize sağlık dostum. Aynen umarım bizi yönetenler(hiç sanmıyorum 18 yıllık performans...) bilimi hem pandemi de, hem Suriye de, hem Libya da, hemde Akdeniz de ön plana çıkarırlar.Selamlar.

23 Mart 2021 17:24
Göç ve Eğitim

Siz mevcut durumu çok iyi özetlemişsiniz. Ben tüm zamanların en kötü berbat eğitim (bir türlü oturtulamayan) sistemimiz bir de Suriyeli göçmenlerle ilgili sorunlarla karşı karşıya bırakıldığını düşünüyorum. Yani biz daha kendi sorunlarımızı çözmeyi bırakalım tam tersine arttırdık. Hem göçmenler en çokta kendi halkımız için bilimin öne çıktığı bir eğitimin en önemli sorun olarak konuşulması araştırılması çözüme kavuşturulması "öncelikli" olmSI inancındayım.

23 Mart 2021 17:20
 
Toplam blog
: 144
: 899
Kayıt tarihi
: 06.02.07