Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Aralık '06

 
Kategori
Uzay
 

Uzay sadece Amerikan filmlerinden ibaret değildir

Uzay sadece Amerikan filmlerinden ibaret değildir
 

Sonsuz boşluk uzay... Hepimizin hayat kaynağı. Bazen o sonsuz karanlıktan korkarız. Bazen de içimizi bir merak kaplar. Peki biz insanoğlu uzayı daha ne kadar yanlız bırakacağız?

Sınırlarını ölçmemiz mümkün değil. Bu yüzden aç gözlülüğümüzle sınırlara ayıramayız. Ama biz kötülük yapmadan duramayız ki. Yuvamız olan Dünya'yı bile bitirdik, söndürdük. Peki ya uzay?

Merak etmeyelim her şey kontrol altında yine yaptık yapacağımızızı. Amerika uzaya çöp gönderiyormuş dokunulmaz güzellik çöp kokacak galiba.

Bu işe bir dur demeliyiz. O çöpler uzayda sonsuza kadar dolanacak ve insanoğlunun rezilliğini sonsuza kadar gösterecek. Biz gelişmekte olan ülkeler(!) uyuyalım, bazı uyanıklarda uzayı sömürsünler olmazki bu.

Unutmayalım Dünya sonsuza kadar ayakta kalamayacak.(kalsa bile insanlar yine yaşamı bitirir) Ve biz Uzayda yaşamak zorunda kala(biliriz)cağız. Bu yüzden sonradan pişman olacağımız kirlilikler yaratmayalım.

Uzay sonsuz bir güzellik. Yıldızların bir yörüngede birleşmesi, galaksileri oluşturması, galaksilerin de bir arada dönmesi ve kainatı oluşturması bir raslantı sonucunda oluşturulmadı. Hepsi biz insanlar için oluşturuldu. Bu yüzden bu kainata layık olalım. Belki kendimize barış dolu bir dünya oluşturamaya biliriz ama çocuklarımızada köstek olmayalım.

Daha yaşanılası bir dünya'ya hiç bitmeyecek bir Kainat döngüsüne ...

Aslında bu dünyada para için akıl çalışıran en büyük ülke Amerika. Adamlar biliyor insanlar saf. Hala uzaylıları eli kanlı, gözlerini kan bürümüş canavarlar olarak görüyorlar. O zaman bizde bu işten 2-3 film çevirelim köşeyi dönelim diyorlar . Ve uzay hala uzaylı kolonileri olarak görünüyor.(gelişmemiş ülke insanı)

Halbuki uzay tam bir doğaüstü bir sanat yapımı. Ve ayrıca da bir giz yumağı. Biz de bu giz yumağını dolandırmadan en iyi şekilde çözmeliyiz.

 
Toplam blog
: 8
: 1195
Kayıt tarihi
: 03.11.06
 
 

Adım Gencay. Setbaşı İlköğretim Okulu'na gidiyorum. Tam bir Harry Potter hayranıyım. Kitaplarını del..