Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Temmuz '07

 
Kategori
Mizah
 

Uzaylı taşlayan milletiz

Olay Uşak ta geçer..

Tarlasından dönmekte iken bir uzaylıyla karşılaşan vatandaş önce şaşırır aval aval sağına soluna bakar sonra kaptığı gibi yerden taşı yaradana sığınıp uzaylıya fırlatır.

Şimdi bunda ne var diyeceksiniz.?

Tamam insan her istediği anda bir uzaylıyla karşılaşma şansı na sahip değildir.Her insanın böyle bir şansıda yoktur.Ama bizim Uşaklı şanslı ki uzaylıyla karşılaşmış.Şimdi sorun ne diyeceksiniz.anlatayım. Sorun bu karşılaşmada uşaklı nın uzaylıya misafirperverliğini gösterememesi yerden aldığı bir taşı uzaylıya fırlatması.

Be kardeşim sen atalarından böyle mi gördün. Hani senin ataların misafirperverdi.Senin yanına gelmiş bir yabancıya böyle mi davranman lazımdı.

Bu yabancı memleketine geri gittiği zaman senin yaptıklarını bir bir anlatırsa.bak o zaman işler nasılda sarpa sarar.Sen ne yaptığının farkında mısın be kardeşim. İnan ki

Yaptığın davranışla dünyalar savaşını başlatman hiçten bile değil. Bak

İşleri nasılda sarpa sardın. Bak nasılda dünyamızın başına olmadık yerde bir problem çıkardın.Ne vardı sanki taş atacak.Gül atsaydın çiçek atsaydın elin mi aşınacaktı.Elin ne olduğunu bilmediğin uzaylısına taş atılır mı hiç.Benim merak ettiğim bir noktada nasıl bildin uzaylının taştan korkacağını.İçine mi doğdu bunlar taştan korkar diye. Yoksa kendin mi sandın taştan korkacak.Ucuz atlatmışsın kardeşim yatıp kalkıp dua et.Anlını hiç secdeden kaldırma çünkü verilmiş sadakan varmış.Çok ucuz kurtulmuşsun.Sen tut elin uzaylısın taş at ve yaşamaya devam et.Bak bu senin kulağına küpe olsun bilmediğin adamlara taş maş atılmaz.Hadi attın aval aval bakılmaz. Tabana kuvvet oradan kaçılır. Sen hem taş atıyorsun hem de ne yapacak diye seyre dalıyorsun. Olmaz kardeşim bu çok tehlikeli.

En iyisi mi sen ne bir daha uzaylıyla karşılaş ne de onlara taş at. Allah korusun birde elin adamı intikam almaya falan kalkar. Ayıkla o zaman pirincin taşını.Ne pirincimi.Tosya pirinci.

 
Toplam blog
: 15
: 6091
Kayıt tarihi
: 10.07.07
 
 

Emekli coğrafya öğretmeniyim. Ülkemin sorunlarına duyarlıyım. Haksızlığa, adaletsizliğe, soygun ve v..