Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Ekim '16

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

Vajinadaki sorunlar hakkında neler biliyorsunuz?

Vajinadaki sorunlar hakkında neler biliyorsunuz?
 

Vajinadaki sorunlar hakkında neler biliyorsunuz?


Erkekler! Partnerinizin sorunlarından ne kadar haberdarsınız ya da görmezden mi geliyorsunuz?

Kadının vajina bölgesinde yaşadığı herhangi bir sorun, erkeği de ilgilendiriyor fakat erkek çoğu zaman partneriyle bu konuyu konuşmak yerine görmezden gelip, uzaklaşıyor.

Hayatın 2 önemli başrol kahramanı penis ve vajina

Çoğunlukla erkek cinsel organının sorunlarını dile getiririz, fakat mevzu kadın olunca, hep atlanır, ötelenir ve hatta görmezden gelinir. Bu iki başrol oyuncusu, cinsel hayatın temelinde. Sağlıklı bir cinsel hayat demek, karşılıklı tatminkar bir süreci gerektiriyor. Çiftler birbirlerini hissedemez yani, vajina, penisi sıkıca kavrayamazsa, bu durum hem erkeğe, hem de kadına haz vermez. Kadın orgazm olamaz, erkek bu durumu görmezden gelir. Hatta bana göre aldatmaların, aldatılmaların bile temelinde bu var…

Sebebi doğum ve zaman

Vajinadaki bu gevşeme, sarkma yanı sıkılığını kaybetme durumu, en önemlisi gerçekleşen doğumlardan ve tabii ki ilerleyen yaştan kaynaklanıyor. Tıpkı yüz bölgemiz nasıl formunu kaybediyor ve sarkmalar, deformasyonlar yaşıyorsa, vajina bölgesi de aynı şekilde bu süreci geçiriyor. Bir de buna doğum gibi, kadını hem fiziksel olarak değiştiren, hem de hormonal dalgalanmalar yaşatan bir süreç eklenince, başrol kahramanlarından birisi olan vajina, eski günlerini aratıyor oluyor. Oysaki kadın anne olmuş, evi, çocuklarla yuva haline dönüştürmüş. Erkeğin kadına mutlaka destek olması ve yaşanan bu tahribat eğer gerçek anlamda cinsel hayatı etkileyen bir düzeyde ise, mutlaka ve mutlaka onu teşvik etmesi gerekiyor. Zira bu sorunlar son derece pratik bir yöntemle çözümlenebiliyor. Vajina eski sıkı ve genç haline tekrar getirilebiliyor. Genital Güzelleştirme tekniği, sosyal hayatı etkilemeyen ve ortalama 2 hafta içinde cinsel hayata geçişin sağlandığı konforlu bir uygulama...

Soruna total bakmak lazım

 Vajina bölgesi tüm bu saydığım sebeplerden ötürü pek çok sorun yaşayabilir. Vajinanın eskisi gibi dar olmaması, bölgenin renginde kararma gibi yaşanan değişiklik, idrar kaçırma, Venüs tümseğinin yağlanması ve dolayısıyla klitorisin kapanması gibi. İç dudak bölgesinde doğuştan ya da sonradan meydana gelen sarkma ve asimetri sorunu ayrıca kadına sağlık açısından da problemler yaşatır. Sarkan iç dudak iç çamaşıra sürtünerek tahribat yaşatır ve hatta bakteri sorunu gözlemlenebilir. İşte Genital Güzelleştirme tüm bu sorunları total olarak ele alan çağdaş bir uygulamadır. Radyofrekans, kök hücreden zengin yağ transferi uygulaması, Örümcek Ağı estetiği gibi son teknolojik teknikler kullanarak, tüm sorunları çözümleyebiliyoruz.

Burada en önemli konu ise, erkeğin kadına destek olması ve onu desteklemesidir.

Çünkü çıkan sonuçtan hem erkek, hem de kadın son derece mutlu olacaklardır. Ayrıca Genital Güzelleştirme tekniği içerisinde “G-Shot” yani hastanın kendi yağı ile hazırlanmış Erojen Bölge enjeksiyonu da yapabiliyor. Bu da orgazmı daha da çabuk, uzun ve kolay hale getiriyor.

 

Bedeninize ve ruhunuza iyi bakın!

Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı

Op. Dr. Bülent Cihantimur

http://www.bulentcihantimur.com

 
Toplam blog
: 85
: 1037
Kayıt tarihi
: 18.05.15
 
 

28 Haziran 1970 tarihinde Kars'ta dünyaya geldim. İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesinin ard..