Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Aralık '10

 
Kategori
Güncel
 

Vali: "Koruyamıyoruz"…

Vali: "Koruyamıyoruz"…
 

Sanırım bu ayıp bize milletçe yeterde artar bile.

Kocaeli Sosyal Hizmetler Kurulu'nun toplantısında diş hekimi Sevil Çağlar, tecavüze uğrayan engelli kızların kısırlaştırılmasını istedi, iki kadın üye destek verdi. Vali Ercan Topaca ise, "Toplumda bu tür eğilimleri ortadan kaldırmak gerekiyor. Cezalar ağırlaştırılmalı. Doğru olan kızlarımızı korumak, kollamak fakat koruyamıyoruz. Kızlarımızı koruma amaçlı bir düşünce bu. Ancak, mahkeme kararı ile olmalıdır" dedi. (*)

Biz o kadar güçlü o kadar büyük bir devletiz ki, Filistin’de zulüm gören çocuklara yardıma koşuyoruz ama kendi engellilerimizi koruyamıyoruz. Bunu valisi, avukatı, sorumlusu ile itiraf ediyoruz. Zihinsel engelli çocuklarımızın kısırlaştırılmasını tartışabiliyoruz. Milyon kez yuh olsun bize. Kim bu tecavüzcüler? Uzaydan gelmediler herhalde. %99 u Müslüman olmakla öğünen bizlerin içinde bu insanlar. Yani bizden birileri.

İstediklerinde yatak odalarımıza kadar dinledikleri ile öğünen emniyet neden korumaz bu yavruları, neden yaptıkları bu alçakca vahşet yanlarına kar kalır.

Kısırlaştırmak sadece tecavüzcüye cesaret verecektir. Devletin güvencesinde olan bir kızı "Ben koruyamıyorum, kısırlaştıralım" demek başlı başına ciddi bir problemdir. Halkı koruma durumunda olanların bu durumda hala o koltuklarda oturuyor olması bile başlı başına bir skandaldır.

Akla gelen en kolay çözüm, cezaların caydırıcı olmasını sağlamaktır. Anayasayı bile değiştirebilecek güce sahip hükümetten benim naçizane önerim, zihinsel engelliye tecavüz eden kişinin cinsel organının kesilip kulağına dikilmesini sağlayacak bir kanun çıkarmasıdır. Bakın bakalım bir daha kimse bu yola başvurabilir mi.

http://haber.gazetevatan.com/hitlerin-ruhu-izmitte/346019/1/Gundem

İzmir.2010.

 
Toplam blog
: 1508
: 1688
Kayıt tarihi
: 16.07.08
 
 

Yetmişiki yaşında iki çocuk ve iki torun sahibi bir erkeğim.. Lise mezunuyum. Uzun yıllar esnaflı..