Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Mayıs '10

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Vali Aksoy'dan,Başkan Özcan'a Veda Ziyareti...

Vali Aksoy'dan,Başkan Özcan'a Veda Ziyareti...
 

Başkan Macit Özcan,Vali Aksoy'a veda ziyaretinde plaket takdim etti.


Valiler Kararnamesi ile Samsun Valiliği’ne atanan Mersin Valisi Hüseyin Aksoy, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan’a veda ziyaretinde bulundu.
Mersin’de 4.5 yıldır görev yaptığını ifade eden Vali Hüseyin Aksoy, “Son Valiler Kararnamesi ile Samsun’a atandım. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Macit Özcan, görev yaptığım süre içerisinde Valilik olarak yaptığımız taleplerin tamamını olumlu karşıladı ve destek oldu. Büyükşehir Belediyesi gerek okulların ve spor alanlarının imar sorunlarının çözümünde, gerekse de kent adına üretilen birçok projede çok büyük destek verdi. Görev sürem içinde gösterdiği yakın ilgi ve destekten dolayı Sayın Macit Özcan’a teşekkür ediyorum” dedi.

Mersin Valisi Hüseyin Aksoy’u daha büyük bir şehirde Vali olarak görmek istediklerini ifade eden Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, “Sayın Vali Hüseyin Aksoy’un görev yaptığı son 4, 5 yıl içinde, Büyükşehir Belediyesi ile Valilik uyum içerisinde çalıştı. Son 5 sene içerisinde Büyükşehir Belediyesi ile Valiliğin ortaya koyduğu projeler Mersin için büyük önem taşımaktadır. Bunların başında uluslararası havaalanı yapımı ile Kazanlı-Seyhan arasındaki bölgenin turizme açılması projesi gelmektedir. Ayrıca yine arıtma tesisinin faaliyete girmesi ve yeni çöp depolama alanı gibi projelerde de Sayın Valimizin büyük desteğini gördük” dedi.

Vali Hüseyin Aksoy’un işinde çok başarılı ve çalışkan birisi olduğunu kaydeden Başkan Macit Özcan, “Mersin için önem taşıyan projeleri, kendi işi gibi takip etti ve sonuçlandırdı. Özellikle Akdeniz Oyunları’nın Mersin’de yapılması için, kendisiyle birlikte 10 ülkeyi dolaşma fırsatımız oldu. Söz konusu oyunlar Mersin’e verilseydi birçok spor tesisi açılacak ve dünya Mersin’i tanıyacaktı. Bu konuda çok çaba sarfettik ancak bazı ayak oyunları ile bu organizasyon Mersin’e verilmedi” dedi.

Valilerin genelde bir şehirde 4-5 seneden fazla görev yapmadığını vurgulayan Başkan Macit Özcan, “Biz de Sayın Hüseyin Aksoy’un atamasının çıkmasını bekliyorduk ancak inşallah ileride kendisini daha büyük makamlarda veya İstanbul Valisi olarak görürüz. Tek üzüldüğüm nokta, Sayın Aksoy başlattığı projelerin sonucunu göremedi yani ektiğini biçemedi. Bundan sonraki süreçte de bir dost ve arkadaş olarak kendisiyle görüşeceğiz. Samsun’da kendisinin çok başarılı işlere imza atacağına inanıyorum, bu açıdan Samsun Halkı çok şanslı. Kendisine Mersin Halkı adına hizmetlerinden dolayı teşekkür ederken, yeni görevinde de üstün başarılar diliyorum” dedi.
Konuşmaların ardından Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, Vali Hüseyin Aksoy’a günün anısına bir plaket takdim etti.

 
Toplam blog
: 775
: 835
Kayıt tarihi
: 20.06.08
 
 

1958 doğumluyum. Uzun yıllardır Mersin'de Gazeteci-Yazar olarak görev yapmaktayım. 1999 seçimleri..